به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، امروز چهارشنبه ۲۶ دی ماه، حیاط دولت میزبان خبرنگاران بود تا درباره موضوعات مختلف روز از وزرا و اعضای کابینه دولت وفاق ملی سؤالات خود را مطرح کنند و اعضای هیأت وزیران نیز پاسخگوی اصحاب رسانه باشند.
وزیر آموزش و پرورش پس از جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران و در پاسخ به دانشجو:
ما در شورای عالی آموزش موضوع تاثیر قطعی معدل را مطرح کردیم و پیشنهاد هم به شورای عالی انقلاب فرهنگی دادیم و نظرات خودمان را هم مطرح کردیم.
این موضوع چون یک موضوع تخصصی است اجازه بدهید من در این فضا نظر آموزش و پرورش را ابلاغ نکنم چون آموزش و پرورش یک عضو از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
ما نظرات کارشناسی و تخصصی خودمان را در قالب سه سناریو مطرح کردیم.
ما نظرات خود را در ابعاد اجرایی، ابعاد تربیتی، ابعاد عاطفی و روانی و ابعاد مثبت تاثیرات ارتقاء علمی و مرجعیت کتاب را مطرح کردیم.
مرجعیت کتاب و معلم باید به مدرسه برگردد و سیستم آموزش و پرورش را به لحاظ علمی باید ارتقا بدهد.
وزیر آموزش و پرورش پس از جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران:
موضوع بازماندگان از تحصیل و کسانی که شرایط متفاوتی برای ادامه تحصیل دارند یکی از دغدغههای جدی ماست.
در حال طراحی سازوکارهایی هستیم که بتوانیم سیستم آموزشی منعطفی متناسب با نیازهای آنها طراحی کنیم، البته بخشهای مختلفی الان درگیر هستند و خدمات ارائه میدهند. مدارس ویژه دانشآموزان کار هم فعال هستند.
کماکان معتقدیم که باید روشهای متنوعتری و اقدامات اثربخشتری در این حوزه انجام بدهیم که در دستور کار ماست، انشاءالله بتوانیم پیادهسازی کنیم.
فاطمه مهاجرانی پس از جلسه هیات دولت:
امیدوار هستیم که حقوق شهروندی را بتوانیم آن گونهای که شایسته مردم هست برای همه افراد فراهم کنیم، افرادی که نامآشناتر هست یا آنهایی که گمنامتر هستند هیچ فرقی برای ما نمیکند همه شهروندان در برابر قانون با همدیگر برابر هستند.
امیدواریم بتوانیم وضعیت بهتری را شاهد باشیم.
فاطمه مهاجرانی پس از جلسه هیات دولت:
قرار نیست اگر به غزه کمک کردیم به مردم لس آنجلس کمک نکنیم
هنوز به مردم لس آنجلس کمک نکردیم، ما در چارچوب عرف بین الملل وارد یک گفتگو شدیم که ما آمادگی کمک را داریم.
ما یک جهان داریم و در یک جهان زندگی میکنیم، حرمت انسان را باید حفظ بکنیم.
فاطمه مهاجرانی پس از جلسه هیات دولت:
اصولاً مراودات بین المللی در یک چارچوبهایی میگنجد که این چارچوبها قاعدتاً یک اصولی دارد.
پیشنهاد ارسال کمکهای بشردوستانه و پیشنهاد اعزام تیمهایی که میتوانند حل مشکل بکنند و گره از کار انسانها باز بکنند هم انسانی است هم اخلاقیست و هم در چارچوب شرع و قوانین حقوقی ما گنجانده میشود.
امیدوار هستند که همه ما یک خورده سطح تحمل خود را بالا ببریم در عین حالی که حتماً پایبند هستیم به اصول و ارزشهایی که سالیان سال اصلاً داریم برای همه آنها هزینه میدهیم.
فاطمه مهاجرانی پس از جلسه هیات دولت:
موضوع توافقنامه ایران و روسیه از دوره ریاست جمهوری خاتمی شروع شده
توافقنامه ایران و روسیه یک معاهدهای است که به روز رسانی شده و تغییر ماهیت پیدا کرده است.
توافقنامه ایران و روسیه کاملاً در راستای اهداف جهانی هست و کاملاً در راستای تمام کنوانسیونهای متداول دنیا بوده و یک نگاه کاملا متوازن را با کل دنیا برای ما ایجاد میکند.
این معاهده بر اساس قوانین بین المللی و کاملاً جامع است و امکان کار کردن ما را با هیچ کدام از کشورها محدود نمیکند و در راستای توسعه زیرساختها، ارتباطات و گسترش روابط با همسایگان خواهد بود.
محمدرضا ظفرقندی پس از جلسه هیات دولت:
تغییراتی که در نرخ ارز برای بودجه ۱۴۰۴ اتفاق می افتد هم آقای رئیس جمهور و هم مجموعه و وزارت بهداشت و بخش اقتصادی دولت پیگیر این هستیم که این تغییرات بایستی کاملاً در بودجه بیمهها قرار داده شود.
راهبرد رئیسجمهور و دولت این است که تغییرات نرخ ارز برای دارو و برای تجهیزات از جیب مردم پرداخت نشود؛ لازمه این امر این است که در بودجه بیمهها این کاملاً به طور مشخص و واقعی پرداخت شود که فشاری بر مردم وارد نشود.
عباس علی آبادی پس از جلسه هیات دولت:
صادقانه میگویم از حیث فنی ما در وضعیت بسیار خوبی هستی.
از حیث فنی کشور جز کشورهای تراز اول دنیاست.
ما نیروگاه را خودمان میسازیم و خودمان نگهداری میکنیم وابسته به جایی نیستم منتها طبیعی ماشین شما بنزین نداشته باشد میخوابد.
باید همه با هم کمک بکنیم و در مصرف سوخت اولیه صرفه جویی کنیمو مراقبت لازم را بکنیم و مناسب و بهینه مصرف بکنیم.
راندمان نیروگاهی که ما امروز میسازیم بالای ۵۵ درصد هست و بهترین وضعیت را دارد