آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۶۷۹۰

مقاومتی که پیروز شد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نوشت: استقامت باورنکردنی یک ملت در باریکه غزه و در مقابل همه توان نظامی غرب باعث شد تا رژیم صهیونسیتی در تحقق تمامی اهدافش برای آغاز جنگ شکست بخورد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی خضریان در واکنش به آتش‌بس در غزه در یادداشتی نوشت: استقامت باورنکردنی یک ملت در باریکه غزه در مقابل همه توان نظامی غرب باعث شد تا رژیم صهیونیستی در تحقق تمامی اهدافش برای آغاز جنگ شکست بخورد.

متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:

پانزده ماه از عملیات طوفان الأقصی می‌گذرد و رژیم صهیونیستی در حالی که تنها چند روز پس از هفتم اکتبر، حتی درخواست آتش بس را شرم آور می‌دانست و نابودی جنبش حماس را هدف اصلی خود اعلام کرده بود، ناچار شد توافق آتش بس را با کسانی امضا کند که قسم خورده بود نابودشان می‌کند.

رژیم صهیونیستی در حالی ناچار به پذیرش آتش بس شده است که آخرین طراحی آنها در شمال غزه که به «طرح ژنرال‌ها» مشهور است با شکست مواجه شد؛ تا مقاومت مرحله به مرحله همه طرح‌های صهیونیست‌ها از کوچاندن مردم و عدم عقب نشینی از نتساریم و فیلادلفیا تا آزادی اسرا با عملیات نظامی را ساقط کند.

واقعیت این است که استقامت باورنکردنی یک ملت در باریکه غزه، مقابل همه توان نظامی غرب باعث شد تا رژیم صهیونیستی نه تنها در تحقق تمامی اهدافش برای آغاز جنگ شکست بخورد، بلکه باعث افزایش محبوبیت حماس در میان جوانان فلسطینی و غیر فلسطینی در غزه، کرانه باختری و دیگر نقاط جهان گردید.

رژیم صهیونیستی که در ماه‌های اخیر تلاش کرد تا در جایی بیرون از غزه، پیروزی خود را دنبال کند، در مقابله با حزب الله نیز راهی جز عقب نشینی نداشت و با ورود ایران در دو عملیات موشکی و همچنین حملات انصار الله یمن به عنوان یک قدرت نوظهور محور مقاومت، ضعف و ضربه پذیری خود را نمایان ساخت.

ضمن اینکه امروز مسئله فلسطین که صهیونیست‌ها سال‌ها تلاش کردند در ذهنیت اجتماعی جوامع رو به فراموشی و بی‌تفاوتی گذاشته شود، مجدداً به صدر افکار عمومی بازگشت و به جرأت می‌توان گفت مهمترین دستاورد مقاومت، مشروعیت‌زایی برای همه محور مقاومت و موج گسترده تنفر جهانی از اسرائیل است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار