کد خبر:۱۲۱۷۴۶۲

اعزام سلول گیاهی و جانوری توسط طاووس تا مدار ۱۵۰ کیلومتری

به گفته کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران در کپسول زیستی طاووس، جدیدترین تکنولوژی در این پرتاب به کار گرفته شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران در گفت‌و‌گویی اظهار داشت: «ماموریت اصلی سازمان هوا و فضای ایران، اجرای طرح اعزام موجود زنده به فضا خواهد بود. سازمان هوا و فضا در این راستا تا سال ۹۴ هشت پرتاب داشته که در دو پرتاب کاوشگر به زیر مدار دو میمون را به فضا اعزام کرد و این موجودات زنده را سالم بازیابی کرده است. یکی از اقدامات پژوهشی پژوهشگاه سازمان هوا و فضا طراحی و ساخت کپسول زیستی کاووس است که در آذر ۱۴۰۲ با یک طرح متفاوت با ۸ کاوشگر قبلی، طراحی و اعزام شده است.»

این کارشناس پژوهشگاه هوا و فضای ایران بیان کرد: «در کپسول زیستی کاووس، جدیدترین تکنولوژی و کیت‌های سلول‌های گیاهی و جانوری در پرتاب به کار گرفته شده و بررسی‌های لازم در این خصوص انجام شده است. کیت‌های سلول‌های گیاهی و جانوری به صورت سالم بازیابی شده‌اند.»

این کارشناس سازمان هوا و فضای ایران تصریح کرد: «پژوهشگاه به فکر اعزام انسان به فضا است و این اقدام جزء اهداف بلند مدت کشورمان محسوب می‌شود. مدل این کپسول زیستی به گونه‌ای طراحی شده تا انسان در این کپسول زیستی قرار گرفته و تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری و به اصطلاح زیرمداری رسیده و سپس چتر باز شده و سالم بازیابی خواهد شد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار