کد خبر:۱۲۱۸۱۳۹
رئیس شورای شهر یزد:

۶۰ درصد زباله‌های یزد به کود آلی تبدیل می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر یزد در واکنش به اظهارات اخیر مدیرکل محیط زیست استان گفت: ۶۰ درصد زباله‌های این شهر موادآلی هستند که امکان تبدیل شدن به کود کمپوست را دارند که این کار هم اکنون در شهر یزد در حال انجام هست.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عزیزالله سیفی در واکنش به صحبت‌های مدیرکل محیط زیست استان یزد در مورد وضعیت دفع زباله‌ها افزود: دستگاه کود فاین و دستگاه ویندروترنر به قیمت هر کدام هشت و ۲۲ میلیارد تومان خریداری شده و در حال تبدیل ۶۰ درصد زباله‌ها به کود است.

وی همچنین از نصب دستگاه پردازش در سال ۱۴۰۱ در این شهر خبر داد که وظیفه آن تفکیک و پردازش زباله است؛ همچنین سه دستگاه سیمی تریلر که وظیفه ان متمرکز کردن زباله‌ها به مقصد کارخانه است در حال فعالیت می‌باشد.

وی جایگاه شهر یزد در زمینه پسماند در کشور را نمونه معرفی کرد و گفت: یزد در این زمینه مورد تمجید وزارت کشور و دستگاه‌های ملی قرار گرفته و اکنون شهر یزد یکی از تمیزترین شهر‌های ایران است.

سیفی، از ارائه ۳۰۰ نوع خدمت توسط شهرداری خبر داد و افزود: درامد شهرداری‌ها توسط مردم تامین می‌شود و هیچ کمک دولتی نداریم؛ شهرداری یزد سه هزار و ۱۴۰ پرسنل دارد که ۹۵۰ نفر ان‌ها نیروی خدماتی هستند.

وی همچنین از راه اندازی محل دفن زباله‌ها بهداشتی، مهندسی با هزینه ۸۰ میلیارد ریال برای زباله‌های مراکز درمانی خبر داد و افزود: روزانه پنج تن از این نوع زباله‌ها به صورت بهداشتی در این محل دفن می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری یزد هم با بیان اینکه هیچ مخزن زباله‌ای در شهر یزد وجود ندارد از جمع اوری روزانه ۳۴۰ تن زباله خبر داد و گفت: طرح جامع مدیریت پسماند منطقه‌ای یزد برای اولین بار توسط شورا و شهرداری به تصویب سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها رسیده است.

حمید رضا رحیم‌دل، سرانه دفع زباله برای هر شهروند یزدی را ۵۸۰ گرم ذکر کرد و افزود: عمده امور شهرداری هوشمند سازی شده و یزد جزو سه شهر برتر هوشمند سازی ایران است.

وی از فعالیت سیستم " بازپس" در این حوزه خبر داد و گفت: بر اساس آن شهروندان تماس گرفته و پسماند تفکیک شده خود را در اختیار شهرداری قرار می‌دهند؛ اکنون این سیستم ۱۵ هزار مشترک خانگی دارد و ۲۰ هزار خانوار دیگر هم ثبت درخواست کرده‌اند.

مدر کل محیط زیست استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه از تولید یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان خبر داده بود و با انتقاد از شهرداری‌ها به دلیل بی‌توجهی به اخطار‌های این اداره کل، گفت: در صورت ادامه بی توجهی، آنها را به مراجع قضایی معرفی می‌کنیم.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها عادت کردند که فقط زباله‌ها را جمع آوری و آن را در خارج شهر تخلیه کند؛ از مشکلات شهرداری‌ها با خبر هستیم، اما سلامتی مردم در میان است و لذا برخورد با شهرداری‌ها در برنامه محیط زیست است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار