کد خبر:۱۲۱۸۸۳۴
سرپرست دانشگاه:

دانشگاه جامع علمی کاربردی به نیاز بازار کار پاسخ می‌دهد

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در مسیر تخصصی شدن حرکت می‌کند و به نیاز‌های بازار کار پاسخ می‌دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر محمد علی اکبری در آیین افتتاح ساختمان جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان که با حضور دکتر احمد مرادی، نماینده استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، دکتر احسان کامرانی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری هرمزگان، اشرفی، مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه، دکتر صباحی زاده، رییس واحد استانی و روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان هرمزگان برگزار شد، به موفقیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: در حالی که نسبت دانشجویان دختر به پسر در سایر دانشگاه‌ها ۷۰ درصد به ۳۰ درصد رسیده است؛ اما دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها نسبت پسر به دخترش بیشتر است که نشان‌دهنده تغییرات مثبت در مهارت آموزشی و ایجاد بازار کار برای آقایان است.

وی به اهمیت مهارت‌آموزی و تفکیک وظایف دانشگاه‌ها اشاره و تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به تربیت افرادی می‌پردازد که بتوانند به سرعت وارد بازار کار شوند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به اهمیت ایجاد مراکز جدید آموزشی و توجه به رشته‌های مورد نیاز بازار کار اشاره و بر لزوم همکاری با صنوف مختلف تأکید کرد.

علی اکبری به ضرورت تغییر سرفصل‌های درسی و نوآوری در آموزش‌های مهارتی اشاره کرد و گفت: از همکاران می‌خواهم که به این تغییرات توجه کنند تا بتوانند به نیاز‌های روز جامعه پاسخ دهند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به اهمیت ایجاد رشته‌های جدید و تضمین اشتغال برای دانشجویان تأکید کرد و گفت: دانشگاه‌ها باید به سمت تخصصی شدن و پاسخگویی به نیاز‌های بازار کار حرکت و به دانشجویان این امکان را بدهند که خودشان انتخاب کنند و از بین گزینه‌های مختلف شغل مناسب خود را پیدا کنند.

علی اکبری گفت: دانشگاه‌ها باید از رشته‌های سنتی و نظری فاصله بگیرند و به سمت رشته‌های کاربردی و مرتبط با بازار کار بروند.

وی در پایان از روسای مراکز آموزشی خواست که به نوآوری و ایجاد تفاوت در آموزش توجه کنند و بر اهمیت همکاری با صنوف مختلف تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار