آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۱۹۶۴
وزیر صمت:

تلاش مي كنيم تا ميزان تعهد ارزی را کم کنیم

وزیر صمت تاکید کرد: در تلاش هستیم تا تعهد ارزی را کم کنیم و ارز صادرکننده باید برای خودش باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان ها‌ی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در دیدار با فعالان اقتصادی استان کرمان در سالن اتاق بازرگانی کرمان گفت: در تلاش هستیم تا تعهد ارزی را کم کنیم و ارز صادرکننده باید برای خودش باشد، اما معتقدم نباید با سیاست‌های تجاری کشور مقابله شود. 

او اعلام‌کرد: رشد منفی سرمایه‌گذاری وجود دارد و امروز در کشور میزان استهلاک ما از سرمایه‌گذاری بالاتر رفته است و باید برای سرمایه‌گذاری در کشور با وضعیت بودجه فکر کنیم.

اتابک تاکید کرد: شرکت‌های بزرگ عامل توسعه استان کرمان هستند.

او به مسؤولان و بخش خصوصی توصیه کرد: تضاد ایجاد نکنید، زیرا صنعت یکپارچه است و هرچند نقص‌هایی هست که باید آن را برطرف کنیم، اما نه اینکه شرکت‌های بزرگ‌تر را از کمک‌کردن کنار بگذاریم.

وی افزود: شرکت‌های بزرگ در استان کرمان باید شرکت‌هایی به‌عنوان شرکت‌پروژه برای کار‌های پیش‌روی خود ایجاد کنند، زیرا سیاست دولت و دستور مقام معظم رهبری برای جهش تولید مبنی بر مردمی کردن اقتصاد است.

اتابک اعلام کرد: رئیس جمهور پای ناترازی انرژی ایستاده است و ما به‌صورت مرتب به وی گزارش‌ها را ارائه می‌دهیم.

او گفت:، اما اینکه بگویم در تابستان مشکل ناترازی را نداریم از واقعیت به‌دور است، اما این ناترازی را در سال آینده و سال‌های آینده کمتر و کمتر می‌بینم.

او تاکید کرد: توصیه می‌کنم، صنایع برای ایجاد نیروگاه‌ها ورود کنند.

وی در خصوص سهم گاز استان گفت: شرایطی را در بخش گاز باید ایجاد کنند که سهم گاز استان کرمان را اضافه کنیم؛ اقداماتی برای رفع مشکل ناترازی گاز و برق با همکاری شرکت‌های بزرگ کشور انجام داده‌ایم.

وزیر صمت با اشاره به ضرورت توجه ویژه به بحث صادارت تصریح کرد: با سفر‌هایی که رییس جمهو به کشور‌های دیگر داشت افق‌هایی گشوده شده، با اتحادیه اوراسیا به موافقت نامه ترجیحی درباره تعرفه‌ها رسیدیم و این موافقتنامه‌ها فرصت‌های زیادی برای صادرات کالا‌های ایرانی فراهم کرده است.

 

تاکید استاندار کرمان بر لزوم ایجاد شهرک صنایع پایین دستی مس

سپس استاندار کرمان نیز به بررسی چالش‌ها و پیشنهادات مرتبط با حوزه صنعت در استان پرداخت و گفت: برق تولیدی استان کفاف مصرف را می‌دهد و به میزان کافی تأمین می‌شود، اما مدیریت مصرف برق از استان در اختیار ما نیست.

 محمد علی طالبی در خصوص استفاده از سرمایه‌های خرد و کمک به ایجاد بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط گفت: همواره مشکلاتی در این زمینه وجود داشته که با وزیر صمت در این خصوص صحبت و راهکار‌هایی پیشنهاد شده است. 
وی همچنین از بنگاه‌های بزرگ اقتصادی و فعالان اقتصادی استان خواست تا پیشنهادات خود را جهت دستور کار شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی ارائه دهند که با همکاری و همراهی وزیر صمت، راهکار‌های استفاده از سرمایه‌های خرد در استان کرمان دنبال شود. 

استاندار کرمان، ایجاد شهرک صنایع پایین دستی مس یا منطقه ویژه اقتصادی مس را به عنوان یک پیشنهاد در جهت تقویت این حوزه در استان مورد تاکید قرار داد. 

طالبی همچنین به مسئله ناترازی برق در استان کرمان اشاره داشت و گلایه‌مندی از وضعیت مدیریت مصرف برق را ابراز کرد. 

وی گفت: برق تولیدی استان کفاف مصرف را می‌دهد و به میزان کافی تأمین می‌شود و بیش از هزار مگاوات به شبکه ملی برق ارسال می‌گردد، اما مدیریت مصرف برق از استان در اختیار ما نیست و به جد اعتقاد دارم که اگر این مدیریت به استان واگذار شود به خوبی می‌توانیم نارضایتی موجود در واحد‌های اقتصادی را کاهش دهیم. 

او در ادامه به تعامل و هماهنگی موجود بین دولت، اتاق بازرگانی و دستگاه‌های نظارتی اشاره کرد و افزود: این همکاری سطح بالایی دارد و کمک کرده است تا برخی مشکلات از طریق مکانیزم‌های موجود پیگیری و حل شود، امیدواریم با حمایت‌های مقامات و پرداختن به مسائل اساسی در حوزه صنعت، گام‌های مؤثری در جهت تحرک بیشتر اقتصادی و بهبود معیشت مردم برداشته شود. 

استاندار کرمان، همچنین بر اهمیت تعامل میان نمایندگان مردم در مجلس و مجموعه دولت تأکید کرد و از حضور فعال نمایندگان بخش خصوصی در پیگیری مسائل و مشکلات مربوط به صنعت قدردانی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار