آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۲۰۲۲

پروژه‌های راه و زیرساختی مهمترین پروژه‌های دهه فجر چهارمحال و بختیاری است

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گفت: اولین مشکل استان زیرساخت است که سبب بن‌بست شدن مرکز استان شده‌اند لذا ۱۲ پروژه راه و یک پروژه راه‌آهن و زیرساخت‌ها در اولویت هستند
پروژه‌های راه و زیرساختی مهمترین پروژه‌های دهه فجر چهارمحال و بختیاری است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اردشیر آذر ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح پروژه‌های عمرانی قابل افتتاح در دهه فجر پرداخت و گفت: حدود ۹۹۹ پروژه در کل استان در حال کار هستند که تکمیل این پروژه‌ها ۵۰ همت لازم دارد و این پروژه‌ها محصول یک دولت خاص نیستند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود: اولین مشکل استان زیرساخت است که سبب بن‌بست شدن مرکز استان شده‌اند لذا ۱۲ پروژه راه و یک پروژه راه‌آهن و زیرساخت‌ها در اولویت هستند.

پروژه‌های مهم راه استان

وی ادامه داد: پروژه شهرکرد- بن- لردگان، شهرکرد- بن- داران، شهرکرد- شلمزار-بازفت- خوزستان، فرخشهر- ناغان- شلمزار و کارون ۴، اصفهان- شهرکرد- سامان- تیران- اصفهان، پل زیرگذر و زودگذر سامان و هفشجان و باند دوم چند اتوبان اصلی از مهمترین پروژه‌های مهم در دست کار هستند.

آذر بیان کرد: پروژه راه‌آهن به طول ۹۰ کیلومتر و در سه قطعه از حسن‌آباد تا شهرکرد اجرا شد که دارای ۲ بخش زیرسازی و روسازی می‌باشد و فاز زیرسازی با ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.

آغاز عملیات روسازی راه‌آهن از خردادماه

وی با بیان اینکه اعتبار خوبی برای زیرسازی در روزهای اخیر جذب شده است، گفت: عملیات روسازی از خردادماه آغاز می‌شود که پایان این بخش نیز ۴ همت اعتبار لازم دارد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود: طرح راه‌آهن مصوبه دولت شهید رئیسی است و قرار است نه یک سوم اعتبار از محل صنایع، یک سوم از طریق برنامه بودجه و یک سوم نیز از طریق وزارت راه و منابع داخلی تامین شود که با تامین اعتبار سال ۱۴۰۵ شاهد افتتاح راه‌آهن خواهیم بود.

آذر در ادامه با بیان اینکه ۱۲۲۰ پروژه در سامانه کشوری منتاک برای کلنگ زنی و افتتاح بارگذاری شده است، گفت: از مجموع این پروژه‌ها ۱۶۵ پروژه برای کلنگ‌زنی و ۱۰۵۵ پروژه برای افتتاح آماده شده است که اعتبار پروژه‌های قابل افتتاح حدود ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و اعتبار پروژه‌های کلنگ‌زنی حدود یک هزار میلیارد تومان است.

وی تصریح کرد: بیشترین پروژه قابل افتتاح با ۱۶۳ عدد در شهرستان لردگان و کمترین پروژه با ۹۰ عدد در شهرستان خان‌میرزا و بیشترین پروژه‌های قابل کلنگ‌زنی با ۳۳ عدد در شهرستان شهرکرد و کمترین پروژه‌های قابل کلنگ‌زنی با ۱۲ عدد در شهرستان فلارد مستقر هستند.

بیشترین پروژه‌ها مربوط به وزارت نیرو

آذر به پروژه‌های شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: ۲۵ پروژه قابل افتتاح و ۸ پروژه قابل کلنگ‌زنی در شهرهای بن، بروجن، لردگان و شهرکرد با ۴۱ میلیارد و ۳۲۳ میلیون تومان اعتبار آماده شده‌اند همچنین بیشترین پروژه‌های دستگاه‌های اداری مربوط به وزارت نیرو با ۳۷۲ پروژه و کمترین پروژه مربوط به بنیاد شهید و امور ایثارگران با ۲ پروژه می‌باشد.

وی بیان کرد: پروژه‌های بنیاد شهید و امور و ایثارگران ساماندهی گلزارهای شهدا است که بعد از اتمام جنگ آغاز شده‌اند و اکنون گلزارهای شهدای باقیمانده کمتر است لذا کمترین تعداد پروژه و اعتبار را به خود اختصاص داده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری با اشاره به اینکه در انتخاب پروژه‌های قابل افتتاح با حساسیت انجام شده است، گفت: برخی پروژه‌ها ممکن است خارج از سامانه منتاک توسط مدیران دو استاندار یک بار افتتاح شده باشند که برای جلوگیری از این امر پروژه‌ها بررسی شدند تا پروژه‌ای دوبار افتتاح نشود، لازم به ذکر است که پروژه‌های عمرانی در طول سال کلاً در دو بخش هفته دولت و دهه فجر افتتاح می‌شوند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار