آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۷۴۴
معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان:

جوانان ۱۳۰۰ مدرسه در مناطق محروم می‌سازند

معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: یک‌هزار و ۳۰۰ مدرسه با همت و همکاری جوانان همزمان با هفته جوان در مناطق محروم احداث می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا رحیمی پیش از ظهر امروز در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به توجه دولت چهاردهم در امر مدرسه‌سازی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته استان‌ها گفت: احداث یک‌هزار و ۳۰۰ مدرسه با همت و همکاری جوانان همزمان با هفته جوان در این مناطق آغاز می‌شود.

دبیر شورای‌عالی جوانان و نوجوانان افزود: این مدارس در قالب کمپین و پویش کشوری در مناطق محروم و با همکاری مسئولان و ادارات مرتبط در استان‌ها و براساس نیاز مناطق محروم احداث می‌شود.

دولت چهاردهم در خدمت محرومیت زدایی

وی با توجه به اینکه توجه به مناطق محروم و استان‌های کمتر توسعه یافته در اولویت برنامه‌های دولت چهاردهم است تاکید کرد: برای رفع محرومیت هر خدمتی که بتواند انجام می‌دهد.

معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: برای توسعه فعالیت‌های خلاقانه ورزشی، فرهنگی و اجتماعی در استان هر اقدامی که در توان وزارتخانه باشد، انجام خواهد شد.

رحیمی با اشاره به استفاده از ظرفیت زیرساختی چهارمحال و بختیاری برای توسعه فعالیت‌های اجتماعی و ورزشی افزود: برای توسعه این استان وزارتخانه پای کار ایستاده است.

جعفر مردانی نیز در ادامه این جلسه ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، گفت: موتور محرک کشور جوانان هستند و توسعه هر کشوری به نیروی جوان بستگی دارد که باید اشتغال، ازدواج و مسکن آنان حل شود.

سن بیکاری در چهارمحال و بختیاری بین ۱۵ تا ۲۹ سال

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بیشترین بیکاری این استان برای رده سنی ۱۵ تا ۲۹ سال است که امیدواریم با تعامل بین بخشی و حمایت وزارت ورزش و جوانان این مشکلات جوانان حل شود.

وی افزود: بسیاری از جوانان دارای تعهد، تخصص هستند که باید با میدان دادن به آنان زمینه پیشرفت جوانان را فراهم کنیم.

مردانی خاطرنشان کرد: بنده با تمام وجود از جوانان حمایت می‌کنم و امیدواریم بانک‌ها را پای کار آورده تا بخشی از مشکلات آنان رفع شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار