توانمندسازی نیروی انسانی اولویت مهم آموزش و پرورش در فصل تابستان
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، بهمن خدادادی در جلسه شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت توانمندسازی نیروی انسانی و معلمان گفت: طرح توانمندسازی معلمان در دستورکار آموزش و پرورش استان قرار گرفته است.
بهمن خدادادی افزود: با توجه به شرایط حاکم بر کشور و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که در زمان آخرین امتحانات نوبت دوم دانشآموزان بود، امتحانات نوبتدوم باقیمانده برگزار شد و تصحیح اوراق امتحانی انجام شده است.
به گفته وی، هماکنون مراحل مصاحبه و گزینش یک هزار و ۵۰۰ نفر از پذیرفته شدگان آزمون سراسری برای ادامه تحصیل در دانشگاه فرهنگیان در حال انجام است.
خدادادی افزود: همزمان با آغاز تعطیلات تابستانه، طرح غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان به عنوان یکی از مولفههای مهم آموزشی و تربیتی در دستور کار قرار گرفته است.
برای ساخت ۲۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری برنامهریزی شده است
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی در دولت چهاردهم گفت: برای ساخت ۲۰ مدرسه در سطح استان با حمایت بنیاد علوی برنامهریزی شده است.
ایرج کیانی افزود: برای رفع مشکل مدارسی که تراکم دانشآموزی بالایی دارد، تکمیل طرحهای آموزشی با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: احداث مدرسه در شهرکهای تازه تاسیس و نهضت ملی و مسکن مهر یکی از اولویتهای مهم در استان است که با همکاری مسکن و شهرسازی ساخت پنج مدرسه در این مناطق با اولویت منظریه شهرکرد در دستور کار قرار گرفته است.
کیانی گفت: برای اجرای طرح شهید عجمیان که شامل نوسازی، شاداب سازی و بهسازی مدارس با همکاری بسیج است، تاکنون تامین اعتبار انجام نشده است و در صورتی که اعتبار مورد نظر تامین شود، عملیات اجرای طرح با همکاری نیروهای بسیج و سپاه آغاز میشود.
گرایش ۳۷ درصد دانشآموزان متوسطه دوم به رشتههای فنی و حرفهای
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به رویکرد جدید نظام تعلیم و تربیت برای هدایت دانشآموزان به رشتههای فنی گفت: ۳۷ درصد دانشآموزان متوسطه دوم استان در رشتههای فنی مشغول تحصیل هستند.
عبدالرضا خسروی افزود: ۴۰ هزار و ۴۱۲ دانشآموزان استان در مقطع متوسطه دوم هستند که از این تعداد ۱۴ هزار و ۵۶۶ نفر در هنرستانهای فنی و حرفهای تحصیل میکنند.
وی گفت: پیشبینی میشود از تعداد ۱۴ هزار و ۳۹۱ دانشآموز پایه نهم در استان برای سال تحصیلی آینده هفت هزار و ۹۰۳ دانشآموز در رشتههای نظری و ۶ هزار و ۴۸۷ دانشآموز در رشتههای فنیحرفهای و کاردانش پذیرش شوند.
خسروی افزود: ادغام مدارس فنی و حرفهای و کاردانش در قالب هنرستانهای فنی و حرفهای از برنامههای مهم برای سال تحصیلی آینده است.
وی با تاکید بر راهاندازی هنرستانها در جوار صنعت گفت: استقبال دانشآموزان در چند سال گذشته از ۴۵ رشته مراکز فنی و حرفهای و کاردانش رشد بالایی داشته است.
خسروی گفت: طبق آمار ۱۵۷ هنرستان در استان وجود دارد که ۷۸ هنرستان مستقل و ۷۹هنرستان ضمیمه دبیرستان هستند.
به گفته وی، هماکنون ۹۸۰ نفر نیروی انسانی در هنرستانهای استان مشغول به کار هستند و با کمبود ۱۲۰ معلم مواجه هستیم.
خسروی از طراحی و تدوین کتابچهای با عنوان «هنرستان، مسیر تعالی و زندگی» برای معرفی رشتههای فنی به دانشآموزان طراحی شده است.