کد خبر:۱۲۲۳۱۴۵

۲ میلیون دلار از تولیدات دارویی لرستان به خارج از کشور صادر شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: امسال ۹۸ تن دارو به ارزش ۲ میلیون دلار از استان به کشورهای مختلف صادر شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بهمن جعفری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: ۵۰۰ قلم انواع داروی انسانی و دامی در شرکت های داروسازی اکسیر و زاگرس فارمد پارس بروجرد و بایر افلاک ازنا تولید و ۱۰ کشور جزو هدف های صادراتی هستند.

وی تصریح کرد: لرستان در گذشته فاقد هر نوع تولیدات دارویی بود، اما امروز با فعالیت چند واحد بزرگ صنعتی در تولید انواع داروهای دامی و انسانی، یکی از قطب های دارویی کشور و جزو استان های برتر در این زمینه است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان ادامه داد: داروسازی اکسیر بروجرد ۳۰۰ قلم پروانه تولید محصول دارویی دارد که در حال حاضر خط تولید بیش از ۲۵۰ قلم آن فعال می باشد که امسال ۱،۵ میلیون دلار ارزآوری با صادرات دارو داشته است.

جعفری با اشاره به اینکه شرکت اکسیر ماه گذشته ۴۰۰ هزار عدد ویال انسولین تولید کرده است، ادامه داد: همچنین کارخانجات زاگرس فارمد پارس بروجرد نیز ۸۰ قلم داروی دامی تولید و روانه بازار می کند.

وی افزود: داروسازی بایر افلاک ازنا نیز بزرگترین شرکت داروسازی خاورمیانه به شمار می رود که مشتمل بر هفت کارخانه بزرگ و هم اکنون بخش دامی آن برای تولید سالانه ۳۰ هزار تن وارد مدار است.

مدیرکل صمت لرستان اضافه کرد: این واحد با پروانه تولید ۲۵۰ قلم داروی دامی هم اکنون توانایی تولید ۱۱۰ قلم دارد و فاز داروی انسانی آن برای تولید ۵۰۰ قلم، در زمینی به مساحت ۷۵ هزار متر مربع ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در آینده نزدیک با ۱۳ خط تولید، سرمایه گذاری ۴۰ هزار میلیارد ریال و ۵۰۰ فرصت شغلی به بهره برداری می رسد.

جعفری با اشاره به ظرفیت رشد و پرورش گیاهان دارویی در استان افزود: پرورش گیاهان دارویی در حوزه سازمان جهاد کشاورزی است اما تولید، فرآوری و بسته بندی داروهای گیاهی از وظایف صمت است که آمادگی برای ورود به این عرصه نیز وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار