آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۳۲۳۶

۱۲۰۰ شغل جدید در حوزه کشاورزی استان آذربایجان غربی به وجود آمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: با بهره‌برداری از طرح‌های جدید و سرمایه‌گذاری‌های صورت‌گرفته در بخش کشاورزی استان، یک هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی پایدار ایجاد شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۱۴هزار میلیارد ریال میزان سرمایه گذاری جدید انجام شده در بخش کشاورزی استان بوده که در قالب ۱۲۷ طرح کشاورزی و تولیدی انجام شده است‌.

وی با بیان اینکه این طرح ها در دهه مبارک فجر بهره برداری می شود، اظهار کرد: در جریان این سرمایه گذاری ها برای یک هزار و ۷۳۹ نفر تثبیت اشتغال شده و بیش از ۷۷ هزار خانوار نیز از عوائد اجرای این طرح‌ها بهره مند می‌شوند.

وی گفت: برای اجرای ۱۲۷ پروژه کشاورزی آماده بهره برداری، ۱۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، ۲۹۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی، یک هزار و ۱۳۷ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و یک هزار و ۸۱میلیارد ریال از محل خودیاری هزینه شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: از مجموع این پروژه‌ها، بیشترین پروژه مربوط به ۷۶ طرح در بخش آب و خاک و امور فنی و مهندسی به منظور مدیریت بهینه مصرف آب کشاورزی و توسعه سیستم‌های نوین آبیاری با اعتبار هزینه شده ۳۱۱ میلیارد ریال است که برای ۵۱۱ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

وی گفت: ۱۸ پروژه نیز مرتبط با طرح های عشایری، ۹ طرح تعاون روستایی، چهار طرح مرتبط با طرح های جنگل کاری و منابع طبیعی و آبخیزداری، سه طرح شیلاتی، سه طرح در زیر بخش تولیدات دامی و ۲ طرح مرتبط با معاونت بهبود تولیدات گیاهی و ۱۲ طرح در زیر بخش معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آماده افتتاح شده است.

شهبازی بیان کرد: آذربایجان غربی امسال در تولید گندم پیشتاز بوده و ۶۷۵ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان خریداری شده که ۴۳۷ هزار تن از این میزان در سیلوها بوده و بقیه به سایر استانها ارسال شده است.

وی افزود: در زمینه‌ باغات در آذربایجان غربی اتفاقات مطلوبی افتاده است و در زمینه تولید سیب درختی ۱.۴میلیون تن تولید داشتیم که ۴۸۰هزار تن سیب صنعتی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار