کد خبر:۱۲۲۳۵۰۱

ماجرای گلخانه‌های خلع ید شده بلداجی چیست؟/اعتراضات وارد نیست

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: قرارد حقوقی در سال ۱۳۸۵ با همه ۲۷ سرمایه‌گذار بسته شده و مورد تایید هر دو طرف قرار گرفته و تا سال ۹۹ این قرارداد به روز شده است.

دلشاد جهانبخشی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو در خصوص علت نارضایتی برخی از گلخانه داران شهرک گلخانه‌ای بلداجی که موضوع خود را با این رسانه در میان گذاشته بودند، گفت: شهرک گلخانه‌ای بلداجی ۱۸ هکتار است که با گذشت ۱۸ سال در سال ۱۳۸۵ مکان‌یابی شد و در سال ۱۳۹۲ از جهادکشاورزی تحویل شرکت شهرک‌های کشاورزی استان شد و زمین‌های دولتی میان ۲۷ سرمایه گذاران تقسیم شد.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: در سال ۱۳۹۹ بنده به این سمت منصوب شدم اما هنوز در گلخانه‌ها هیچ اقدامی انجام نشده بود که در قدم اول اخطاری برای سرمایه‌گذاران ارسال شد تا مشخص شود چرا طبق قرارداد حقوقی که با این افراد بسته شده است عمل نکرده‌اند.

اعتراضات از باب حقوقی وارد نیست 

وی ادامه داد: قرارد حقوقی در سال ۱۳۸۵ با همه ۲۷ سرمایه‌گذار بسته شده و مورد تایید هر دو طرف قرار گرفته و تا سال ۹۹ این قرارداد به روز شده است لذا اگر گلخانه داران احساس می‌کردند قرارداد یک‌طرفه است و یا ایراداتی دارد چرا از ظرفیت رسانه‌ها و رئیس وقت سازمان جهاد کشاورزی برای احیاء حق خود استفاده نکردند؟ پس اعتراضاتشان از باب حقوقی و قانونی مورد تایید نیست.

جهانبخشی گفت: از سال ۹۹ زیرساخت‌های لازم مانند آب، جدول بندی و بخشی از مشکل برق حل شد و گاز هم در ادامه کار انجام شد.

۶ واحد گلخانه بهره‌برداری شد

وی افزود: ۵ الی۶ واحد از مجموع ۲۷ واحد به مساحت ۲ هکتار به بهره‌برداری رسیدند و این نشان می‌دهد که مشکلی برای آغاز فعالیت، ساخت و ساز و حتی زیر کشت بردن محصول وجود نداشت.

جهانبخشی بیان کرد: ۷-۶ واحد نیز از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ مشغول به کار شدند و بخشی از زیرساخت‌ها را پیش بردند و سازه‌ها را تکمیل کردند لذا دیوان محاسبات و سیستم‌های نظارتی فشار آوردند که چرا حکم خلع ید برای این گلخانه‌ها اجرا نمی‌شود تا سرمایه‌گذاران جدید وارد عرصه تولید شوند؟

۷ واحد خلع شدند

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان اظهار کرد: ۱۸ واحد از این تعداد باید خلع ید می‌شدند که ما امتیاز دهی کردیم و ۷ واحد که پیشرفت فیزیکی کمتری داشتند خلعیت شدند و به ۱۳ واحد دیگر ۶ ماه فرصت داده شد تا اگر کار نکنند آنها نیز خلع شوند.

وی با بیان اینکه گلخانه‌داران از نظر حقوقی، قراردادی و زیرساختی هیچ مانعی برای تکمیل واحد و آغاز فعالیت نداشتند، گفت: اجرای حکم خلعیت بعد از ۶ سال و با تاخیر انجام شد و باز هم به درخواست سازمان و دادستان به افراد فرصت داده شد اما باز هم اتفاقی رخ نداد و در این مدت ۳-۴ بار اخطاریه برای آنها صادر شد اما مجموعه موجود یک مجموعه فامیلی شده و چون همه با هم فامیل هستند از ظرفیت رسانه به نفع خود استفاده می کنند.

زمین‌های دولتی به توانمندان تحویل داده می‌شود

جهانبخشی افزود: حدود ۱۳ واحد ناقص هستند و قرارداد ۸ واحد از این تعداد که بالای ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند تمدید شد اما موارد دیگر که زیر ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند خلع شدند تا زمین‌های دولتی به سرمایه‌گذاران توانمند داده شوند.

وی در پایان: از سمت متقاضیان و مسئولان تحت فشار هستیم که چرا با اجرای حکم خلع ید امکان فعالیت به دیگر سرمایه‌گذاران داده نمی‌شود لذا باید زمین‌ها را به افراد توانمند تحویل دهیم.

وی در پایان افزود: در هر یک هکتار گلخانه ۱۲ نفر مشغول به کار می‌شوند که اگر همه واحد‌های این شهرک افتتاح شوند برای ۲۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد می‌شود و امکان تولید ۳ هزار تن محصول فراهم می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار