آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۳۶۵۹

بازیافت باتری‌ها بهتر از استخراج مواد معدنی بکر/ انتشار گاز‌های گلخانه‌ای ۸۱ درصد کاهش می‌یابد

محققان دریافتند که بازیافت باتری‌های لیتیوم یونی به بازیابی فلزات حیاتی کمک می‌کند. ادعا می‌شود که این فرآیند اثرات زیست محیطی کمتری نسبت به استخراج فلزات بکر دارد.

بازیافت باتری‌ها بهتر از استخراج مواد معدنی بکر/ انتشار گازهای گلخانه‌ای 81 درصد کاهش می‌یابد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ محققان دریافتند که بازیافت باتری‌های لیتیوم یونی به بازیابی فلزات حیاتی کمک می‌کند. ادعا می‌شود که این فرآیند اثرات زیست محیطی کمتری نسبت به استخراج فلزات بکر دارد.

محققان دانشگاه استنفورد تاکید کردند که در مقیاس بزرگ، بازیافت همچنین می‌تواند به کاهش ناامنی طولانی‌مدت عرضه - از لحاظ فیزیکی و ژئوپلیتیکی - مواد معدنی حیاتی باتری کمک کند.

آنها همچنین اظهار داشتند که اثرات زیست محیطی بازیافت به شدت به محل تاسیسات پردازش و منبع برق بستگی دارد.

تبدیل باتری‌های لیتیوم-یون جریان مخلوط

این مطالعه که در Nature Communications منتشر شده است نشان می‌دهد که تبدیل باتری‌های لیتیوم یونی جریان مخلوط (LIBs) به مواد درجه‌بندی باتری، اثرات زیست‌محیطی را حداقل تا ۵۸ درصد کاهش می‌دهد. بازیافت باتری‌ها به محصولات فلزی مخلوط به جای نمک‌های مجزا اثرات زیست محیطی را بیشتر کاهش می‌دهد.

این مطالعه همچنین بیان می‌کند که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای، مصرف انرژی و مصرف آب همگی به‌طور معنی‌داری کاهش می‌یابند که – به جای استخراج فلزات جدید – باتری‌ها بازیافت شوند.

به گفته محققان، باتری‌های بازیافت ۵۸ تا ۸۱ درصد کمتر گاز‌های گلخانه‌ای منتشر می‌کنند، ۷۲ تا ۸۸ درصد آب کمتری مصرف می‌کنند و ۷۷ تا ۸۹ درصد انرژی کمتری مصرف می‌کنند.

محققان تاکید کردند که بازیافت‌کننده‌های باتری لیتیوم یون مواد را از دو جریان اصلی تامین می‌کنند: مواد ضایعاتی معیوب از تولیدکنندگان باتری، و باتری‌های به اصطلاح "مرده" که عمدتا از محل کار جمع‌آوری می‌شوند. فرآیند بازیافت لیتیوم، نیکل، کبالت، مس، منگنز و آلومینیوم را از این منابع استخراج می‌کند.

سامانتا بونک، دانشجوی دکترا در استنفورد و یکی از سه محقق اصلی این مطالعه، اظهار داشت که یک کارخانه بازیافت باتری در مناطقی که به شدت به برق تولید شده توسط سوزاندن زغال سنگ متکی هستند، مزیت آب و هوایی کاهش می‌یابد.

از سوی دیگر، به گفته بونک، کمبود آب شیرین در مناطقی با برق پاک‌تر یک نگرانی بزرگ است.

اخیراً در یک وسیله نقلیه الکتریکی اوبر بودم. راننده از من پرسید که آیا خودرو‌های الکتریکی واقعاً برای محیط زیست "خوب" هستند، زیرا او اخیراً خوانده بود که شاید اینطور نباشد. ویلیام تارپه، استادیار مهندسی شیمی در دانشکده مهندسی و نویسنده ارشد مطالعه، با خنده به یاد می‌آورد.

تارپه گفت: من به او گفتم که خودرو‌های الکتریکی قطعا برای محیط زیست خوب هستند و ما اکنون در حال یافتن راه‌های جدیدی برای بهبود بیشتر آنها هستیم. فکر می‌کنم این مطالعه به ما می‌گوید که می‌توانیم آینده بازیافت باتری را برای بهینه سازی مزایای زیست محیطی طراحی کنیم. ما می‌توانیم فیلمنامه را بنویسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار