آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۴۱۵

ترکیه در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد

ابومحمد الجولانی، رئیس‌حکومت سرپرستی سوریه و رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، روز سه‌شنبه در آنکارا درباره توافق دفاعی مشترک و ایجاد پایگاه‌های هوایی ترکیه در سوریه گفتگو خواهند کرد.

ترکیه در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روییترز؛ ابومحمد الجولانی، رئیس‌ حکومت سرپرستی سوریه و رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، قرار است روز سه‌شنبه در آنکارا درباره یک توافق دفاعی مشترک گفتگو کنند. این توافق شامل ایجاد پایگاه‌های هوایی ترکیه در مرکز سوریه و همچنین آموزش و ایجاد ارتش جدید سوریه می‌باشد.

با ایجاد خلا قدرت در سوریه ترکیه در تلاش است تا نقش مهمی در سوریه جدید ایفا کند.

الجولانی گروه‌های مختلف شورشی را منحل کرده و در تلاش است که با ادغام آن‌ها فرماندهی نظامی جدید ایجاد کند. منابع خبری گفته‌اند انتظار نمی‌رود این توافق در روز سه‌شنبه نهایی شود.

فخرالدین آلتون، رئیس مرکز ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه، روز دوشنبه گفت که اردوغان و الشراعه درباره آخرین تحولات در سوریه و اقدامات مشترک ممکن برای بازسازی اقتصاد سوریه و دستیابی به ثبات و امنیت گفتگو خواهند کرد.

از سوی دیگر روسیه، درحال مذاکره با حکومت سرپرستی سوریه است تا دو پایگاه نظامی خود در سوریه شامل پایگاه دریایی طرطوس و یک پایگاه هوایی لاذقیه را حفظ کند.

هم اکنون نیرو‌های نظامی کشور‌های آمریکا، ترکیه، روسیه و رژیم صهیونیستی در خاک سوریه حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار