آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۴۲۷
در پاسخ به دانشجو اعلام شد؛

بیوتروریسم کشاورزی به روایت رییس مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمان/ وجود ٣٢ پست سازمانی خالی

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمان توضیحات مهمی در مورد وقوع بیوتروریسم علیه برخی از بخش‌های کشاورزی این استان ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هادی زهدی رییس مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمان در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار دانشجو توضیحات مهمی در مورد وقوع بیوتروریسم علیه برخی از محصولات زراعی و باغی این استان نظیر خرما، گردو و ذرت در اثر طغیان برخی آفات کشاورزی، ارائه کرد و گفت: امنیت غذایی یکی از مباحث مهم است.

او افزود: در حال حاضر طبق شواهد هنوز هیچ مستندی در خصوص وقوع یا عدم وقوع بیوتروریسم کشاورزی وجود ندارد و من نمی‌توانم صراحتا بگویم که بیوتروریسم کشاورزی رخ داده است.

وی تاکید کرد: این وقایع می‌تواند ناشی از بیوتروریسم کشاورزی باشد؛ بررسی‌ها شروع شده و در حال انجام است.

زهدی با بیان اینکه آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز به عنوان عوامل خسارت زآ در جهان یک سوم محصولات کشاورزی را از بین می‌برند، اعلام کرد: استان کرمان یک استان استراتژیک در تولید محصولات کشاورزی است و همجواری با سیستان و بلوچستان و هرمزگان که مرزی هستند موجب ورود آفات قرنطینه‌ای و بیمارگر‌ها به انحای مختلف می‌شوند. 

او گفت: طی سنوات قبل هر سال در استان کرمان یک بحران در حوزه گیاهپزشکی در بخش کشاورزی داشتیم؛ ما پشتیبانی علمی بخش کشاورزی را پیگیری می‌کنیم.

وی آفات و بیماری‌های آتشک گلابی، کرم خراط گردو، زوال مرکبات، پسیل مرکبات، خشکیدگی برگ و میوه خرما و کرم برگخوار پاییزه ذرت را از جمله تهدید کننده‌های مهم محصولات کشاورزی کرمان بر شمرد.

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمان همچنین در پاسخ به دانشجو گفت: در حال حاضر متاسفانه ٣٢ پست سازمانی این نهاد خالی می‌باشد و با کمبود هیات علمی تخصصی به منظور انجام ماموریت‌های محوله مواجه هستیم.

او افزود: هم اکنون ٣٢ عضو هیات علمی و ١٤ محقق در ٨ بخش این مرکز مشغول فعالیت هستند، ٩٥ طرح تحقیقاتی نیز در حال اجرا است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار