به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، داستان فیلم زیبا صدایم کن در خیابان ولیعصر تهران و در طول یک روز اتفاق میافتد و در خلاصه داستان رسمی آن آمد است: «خسرو که در آسایشگاه روانی به اجبار بستریست، تمام این سالها را در فکر دخترش زیبا سپری کرده. امروز، روزِ تولد ۱۶ سالگی زیبا است و خسرو نمیخواهد از این روز ساده بگذرد…».
رسول صدرعاملی، کارگردان برجسته سینمای ایران، پس از دو سال کار روی فیلمنامه، این اثر را برای نمایش در چهلوسومین جشنواره فیلم فجر آماده کرده است.
این فیلم درامی است که اتفاقات یک روز را تعریف می کند و «زیبا» یک نوجوانی است که می تواند نقش اصلی داستان را ایفا کند.
ژولیت رضاعی بازیگر نو نیمی که توانسته به خوبی احساسات یک نوجوانی که روی پای خودش ایستاده را ایفا کند و بازی امین حیایی در نقش فردی که درگیر مشکلات روانی و توهمات است توانسته بود داستان سرایی جذابی را با اقباس از کتاب زیبا صدایم کن نوشته فرهاد حسنزاده داشته باشد.
اما این فیلم تمایزاتی نیز با این کتاب داشت و پایان بندی و روند این داستان از ماجرای کتاب پیروی نمی کرد.
با این وجود «زیبا صدایم کن» یک اثر جدی در رقابت جشنواره فیلم فجر است و می تواند توجه های بسیاری را معطوف خود کند.
در این فیلم، امین حیایی به همراه ژولیت رضاعی (بازیگر نوجوانی که برای نخستین بار جلوی دوربین حاضر میشود) نقشآفرینی میکنند.
فیلم زیبا صدایم کن به کارگردانی رسول صدرعاملی، اقتباسی از رمان نوجوانانهای به همین نام نوشته فرهاد حسنزاده است.فیلمنامه را آرش صادق بیگی، میلاد صدرعاملی، محمدرضا صدرعاملی نوشته اند و سامان لطفیان مدیر فیلمبرداری بوده است.
این فیلم با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی و کمپانی میلادفیلم تولید شده و سیدمازیار هاشمی تهیهکنندگی آن را بر عهده دارد.
زیبا صدایم کن سال ۹۵ برگزیده شورای کتاب کودک و هیجدهمین جشنواره کتاب کانون پرورش فکری شده و در فهرست کتابهای کلاغ سفید کتابخانه بینالمللی مونیخ آلمان ۲۰۱۷ و فهرست افتخار دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان ۲۰۱۸ هم قرار گرفته است. به علاوه به سبب پرداختن به موضوع کودکان بدسرپرست نامزد شورای کتاب کودک برای فهرست کتاب برای کودکان با نیازهای ویژه دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان ۲۰۱۷ بود.
خبرنگار مهلا رنجبران