آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۵۸۶
در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان؛

رهایی: مناظرات دانشجویی به عرصه‌ها و موضوعات متنوع تری گسترش یابد

رییس دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه مناظرات دانشجویی به عرصه‌ها و موضوعات متنوع تری گسترش یابد، گفت: برگزاری مناظرات دانشجویی در دانشگاه‌ها قطعا موجب رشد تفکر و رشد آگاهی جوانان ما می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر تاکید کرد: لازم می‌دانم تشکر ویژه از همکاران جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر داشته باشم چرا که ابتکار عملی برای برگزاری برنامه مناظره دانشجویی به خرج دادند. در واقع این تشکر از دو وجه است اول اینکه در بسیاری از برنامه‌های فرهنگی که در دانشگاه برگزار می‌شود جهاد دانشگاهی همراه با مجموعه‌های فرهنگی دانشگاه ورود می‌کند و در برگزاری این برنامه‌ها همکاری لازم را انجام می‌دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: همکاری جهاد دانشگاهی با دانشگاه صنعتی امیرکبیر در قالب برنامه‌های مختلف اعم از مناظره‌های دانشجویی و بسیاری از برنامه‌های متنوع دیگر صورت می‌گیرد. در واقع این همکاری موجب ایجاد نشاط و شور در بین مجموعه‌های دانشجویی می‌شود. ضمن اینکه یک روند تکاملی علاوه بر برنامه‌های درسی دانشجویان شکل می‌گیرد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص برگزاری سیزدهمین مناظره دانشجویی این دانشگاه نیز خاطر نشان کرد: اینکه یک فضای آزاداندیشی در بین دانشجویان ایجاد شود و در این فضا افرادی به عنوان مخالف یا موافق با یک ایده‌ای در کنار همدیگر مباحث را مطرح کنند و ما نیز این مناظره و این دیدگاه‌ها را بشنویم و قضاوت کنیم صحنه بسیار خوب و مفیدی است که چندین سال است در محیط‌های آموزش عالی مطرح می‌شود.

دکتر رهایی خاطر نشان کرد: بسیار مفید است که ما در مناظره‌های دانشجویی بر موضوعات مهم ملی ورود کنیم و زمینه‌ای را در دانشگاه‌ها فراهم نماییم تا افراد بتوانند در موافقت یا مخالفت با موضوعی اعلام نظر کنند. در واقع این امر موجب می‌شود که ذهن دانشجویان فعال شود و فرصتی برای ارائه دیدگاه‌ها در موضوعات مهم کشوری است.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: برگزاری مناظرات دانشجویی در دانشگاه‌ها قطعا موجب رشد تفکر و رشد آگاهی جوانان ما می‌شود. باید برگزاری این نوع برنامه‌ها در دانشگاه‌ها بسیار جدی گرفته شود.

دکتر رهایی خاطر نشان کرد: ما از مجموعه جهاد دانشگاهی تشکر می‌کنیم که چنین صحنه‌ای از مناظرات دانشجویی را در دانشگاه‌ها فراهم کرده است. امیدواریم بتوانیم این نوع برنامه‌ها را در عرصه‌ها و موضوعات متنوع تری گسترش دهیم. تا افراد در هر زمینه‌ای بتوانند دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را بیان کنند چرا که این امر موجب ایجاد پختگی برای جایگاه‌هایی که در آینده کسب می‌کند خواهد شد.

همچنین، در ادامه این مراسم، دکتر علی اکبر مرآتی، رئیس جهاددانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی سخنانی بیان کرد: از زحمات تمامی گروه‌های حاضر در این مسابقات که تلاش کردند تا با مطالعه و تحقیق وارد مسابقات شده و دیگران را از علم خود منتفع کردند، قدردانی می‌کنم.

وی اظهار کرد: امیدواریم گروه‌های حاضر از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مرحله کشوری بتوانند در آن مسابقات نیز خوش درخشیده و باعث افتخار این دانشگاه باشند. در پایان از تمامی مسئولانی که در برگزاری این مسابقات تلاش کردند، قدردانی می‌کنم.

اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان با قهرمانی تیم فتاح به پایان رسید.

این مراسم با حضور آقای دکتر علیرضا رهایی، آقای دکتر احمدرضا رحیمی کلاریجانی، دکتر مهرداد ساویز، دکتر کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کل کشور، دکتر سید جواد قانع فر، «سرپرست امور تشخیص صلاحیت پیمانکاران و مشاوران» سازمان برنامه و بودجه، دکتر رضا فرید زاده، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی کل کشور، آقای علیرضا سامانی مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه فرهنگی جهاد دانشگاهی کل کشوربرگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار