آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۷۳۵

پیام قاطع کره شمالی به واشنگتن: تسلیحات هسته‌ای ما برای مذاکره نیستند

کره شمالی اعلام کرد که تسلیحات هسته‌ای این کشور برای مذاکره نیستند و تنها برای دفاع در برابر تهدیدات جهانی طراحی شده‌اند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره؛ کره شمالی تأکید کرده است که تسلیحات هسته‌ای این کشور نه برای مذاکرات یا معامله با پول، بلکه برای استفاده جنگی علیه «دشمنانی که تهدیدی برای مردم و صلح جهانی هستند» طراحی شده‌اند. این اظهارات از سوی خبرگزاری رسمی کره شمالی منتشر شد و در آن، این کشور بار دیگر بر سیاست خود مبنی بر استفاده از قدرت هسته‌ای برای بازدارندگی تأکید کرد.

تسلیحات هسته‌ای کره شمالی و اهداف آن

این اظهارات پس از تأکید رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، مبنی بر برقراری روابط سازنده با کره شمالی منتشر شد. ترامپ در گفت‌وگوهایی که اخیراً انجام داده بود، اعلام کرده بود که روابط خوبی با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، برقرار کرده است و این روابط «مفید» خواهد بود. پیش از ریاست جمهوری ترامپ، او به کره شمالی به عنوان یک تهدید هسته‌ای نگاه می‌کرد، اما در دوران نخستین ریاست‌جمهوری‌اش به دفعات با رهبر این کشور دیدار کرده بود، هرچند که در این دیدارها پیشرفتی در حل مسئله هسته‌ای حاصل نشد.

آزمایش‌های موشکی و تهدیدات جدید

کره شمالی پیش از مراسم تحلیف ترامپ، آزمایش‌های موشکی متعددی انجام داد، از جمله پرتاب موشک‌های کروز استراتژیک از دریا که هدف خود را دقیقاً اصابت کرد. این آزمایش‌ها به عنوان بخشی از توانمندی‌های هسته‌ای کشور قلمداد می‌شد و رهبر کره شمالی نیز شخصاً بر آن نظارت کرده بود. خبرگزاری رسمی کره شمالی تأکید کرد که این آزمایش‌ها هیچ تأثیر منفی بر امنیت کشورهای همسایه نداشته است.

واکنش پیونگ‌یانگ به سخنان مارکو روبیو

در واکنش به اظهارات مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده که در یک مصاحبه، کره شمالی و ایران را «دولت‌های سرکش» توصیف کرده بود، کره شمالی اعلام کرد که به هیچ‌وجه «با تحریکات ایالات متحده» مدارا نخواهد کرد. سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای این اظهارات را «مزخرف» و «خصمانه» توصیف کرد و اعلام کرد که پیونگ‌یانگ به هرگونه تحریک با اقدامات تلافی‌جویانه قوی پاسخ خواهد داد.

تقویت تسلیحات هسته‌ای

از زمان فروپاشی دومین اجلاس سران میان کیم و ترامپ در هانوی در سال ۲۰۱۹، کره شمالی از دیپلماسی فاصله گرفته و در عوض تلاش‌های خود را برای تقویت توانمندی‌های هسته‌ای افزایش داده است. این کشور همواره تأکید کرده که تسلیحات هسته‌ای را برای دفاع از خود در برابر تهدیدات خارجی توسعه می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار