آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۷۰۸۶

نشست‌های نشر امیرکبیر؛ مرور آثار ادبی برجسته و تأثیرات فرهنگی در دنیای هنر

چندی پس از ۷۵سالگی نشر امیرکبیر، نشست‌های ادبی با حضور نویسندگان و فرهیختگان برگزار خواهد شد. در یکی این نشست‌ها، زندگی و آثار نویسندگان بزرگ جهان، ازجمله فئودور داستایوسکی، مورد بررسی قرار گرفت و تاثیرات این آثار بر ادبیات و فرهنگ ایران و جهان به بحث گذاشته شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست‌های بزرگداشت ۷۵ سالگی نشر امیرکبیر در جوار آثار برجسته این نشر، با حضور فرهیختگان و علاقه‌مندان به ادبیات برگزار شد. نشر امیرکبیر که در ۲۸ آبان‌ماه ۱۳۲۸ فعالیت خود را آغاز کرده، همواره به‌عنوان یکی از پیشگامان نشر مدرن در ایران شناخته شده است. این نشر در طول بیش از هفت دهه، نقش برجسته‌ای در فرهنگ‌سازی و ارتقای سطح ادبیات ایرانی ایفا کرده است.

در این نشست‌ها، بررسی برخی از آثار ادبیات داستانی جهان، به‌ویژه آثار نویسندگانی، چون فئودور داستایوسکی، در کانون توجه قرار گرفت. داستایوسکی، نویسنده‌ای که با آثارش به چالش‌های اجتماعی و فردی پرداخته، در ادبیات جهان تأثیرات عمیقی گذاشته است. بحث‌های جذابی در خصوص نقد‌های بی‌رحمانه او به جامعه و شخصیت‌های انسانی در آثارش مطرح شد که مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

در ادامه، به چالش‌های موجود در حوزه فرهنگ و هنر و ضرورت ایجاد فضایی آزاد و صمیمی برای گفت‌و‌گو در عرصه ادبیات پرداخته شد. یکی از نکات مهم این نشست‌ها، توجه به تأثیر شرایط اجتماعی و فرهنگی بر شکل‌گیری نویسندگان و آثارشان بود. همچنین، اهمیت‌دادن به نقد و بررسی آثار از سوی مخاطبان و ایجاد فرصتی برای رشد و یادگیری نسل‌های جدید، از دیگر موضوعات مورد بحث بود.

این جلسات فرصتی برای تبادل نظر میان هنرمندان و مخاطبان فراهم آورد و به گفته‌ی سخنرانان، در نهایت، هنرمندان و نویسندگان باید در هر شرایطی به خلق آثار خود ادامه دهند و از محدودیت‌ها عبور کنند تا به شکوفایی دست یابند.

در پایان مقرر شد که نشست‌ها به معرفی بیشتر آثار فرهنگی و ادبی اختصاص یابد؛ و با بررسی تأثیرات این آثار بر افکار و فرهنگ جامعه، به اهمیت گسترش فرهنگ کتابخوانی و آزاداندیشی در جامعه تأکید شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار