کد خبر:۱۲۲۸۸۱۶

بازگشایی گذر مرزی در خراسان شمالی پیگیری می شود

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان شمالی گفت: بتزگشایی گذر مرزی و بازارچه از مصوبات سفر رئیس جمهور است که با نگاه جدی تری پیگیری می شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمودرضا معموری شنبه شب در کارگروه توسعه صادرات خراسان شمالی با اشاره به اینکه بازگشایی گذر مرزی از نیازمندی‌های مهم استان است اظهار کرد: این موضوع در مصوبات سفر رئیس جمهور به طور ملموس دیده شده که دلیل بر اهمیت بالای آن است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان شمالی ادامه داد: تحقق موضوع گذر مرزی بسیار مهم و تاثیرگذار در اقتصاد استان است، ضرورت دارد نماینده وزارت امور خارجه، دستگاه‌های اجرایی متولی و اتاق بازرگانی پیگیر این موضوع باشند.

وی با اشاره به اهمیت موضوع صادرات یادآور شد: بخش خصوصی و کارخانجات تلاش برای صادرات دارند، اما بخش دولتی هم کار تسهیلگری را باید انجام دهند.

معموری با اشاره به نقش مهم گمرگ استان در صادرات و واردات استان تاکید کرد: گمرک ظرفیت خوبی برای استان و صادر کنندگان به شمار می‌رود لذا این نقش باید بیش از گذشته پررنگ‌تر باشد.

سرپرست معاونت اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: لازم است بخش خصوصی فعالیت بیشتر و شناسایی بازار‌های جدید صادراتی را در دستور کار قرار دهد.

وی با تاکید بر اینکه محصولات صادراتی ما باید به بازار‌های هدف معرفی شود، تصریح کرد: این معرفی با محوریت افزایش کیفیت و بسته بندی ارزنده و مطابق با سلیقه کشور هدف انجام گیرد.

معموری افزود: بانک توسعه تعاون از ظرفیت خود برای تامین مالی صادرکنندگان استفاده کند.

سرپرست معاونت اقتصادی گفت: سند توسعه صادرات استان اگر نیاز به بروز رسانی دارد در دستور کار قرار گیرد و اعزام هیات‌های بازرگانی و انعقاد تفاهم نامه و برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هم در دستور کار قرار گیرد.

وی بیان کرد: اقدامات و راهکار‌های توسعه صادرات از طریق گمرک استان در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: افزایش ۲۳ درصدی صادرات نسبت به سال قبل در برنامه هفتم توسعه ذکر شده باید برنامه ریزی دقیق و هدف گذاری لازم صورت گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار