به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید مجتبیامیرحسینی، سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد بیانکرد: شعار استان در این نمایشگاه، «کهگیلویه و بویراحمد سرزمین بکر سرمایهگذاری» بود، زیرا که این استان بهعنوان مقصد گردشگری در جنوب کشور بهترین مکان برای سرمایهگذاری حوزه گردشگری است.
امیرحسینی با تقدیر از استاندار و مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی بابت حمایت از حضور این ادارهکل در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران، تصریح کرد: در این نمایشگاه بیش از ۵۰نشست سرمایهگذاری با فعالان صنعت گردشگری، شرکتهای و هلدینگ گردشگری در خصوص سرمایهگذاری بخش گردشگری برای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
وی بیانکرد: امضاء تفاهم نامه همکاری سرمایهگذاری منطقه گردشگری بندان سیسخت، پخش مستندهای چند زبانه ظرفیتهای گردشگری، توزیع اقلام تبلیغاتی مربوط به بستههای سرمایهگذاری از جمله مهمترین اقدامات این اداره کل در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران بوده است.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: حضور متفاوت کهگیلویه و بویراحمد در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران مورد استقبال شرکتکنندگان و مقامات عالی رتبه کشور بخصوص مقام عالی وزارت متبوع قرار گرفته است.
امیرحسینی تصریحکرد: رونق سرمایهگذاری گردشگری در تمام نقاط کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار جدی دولت چهاردهم قرار دارد و برای تحقق این امر تمام اقدامات کارشناسی شده در استان انجام میشود.
وی از برگزاری میزگردهای تخصصی سرمایهگذاری گردشگری در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران به میزبانی غرفه کهگیلویه و بویراحمد خبرداد و گفت: در بیش از ۸میزگرد تخصصی سرمایهگذاری گردشگری مسئولان استانی از جمله نمایندگان مجلس، معاون اقتصادی استاندار، مدیرکل سرمایهگذاری استانداری و فرماندار شهرستان دنا به عنوان شهرستان نمونه گردشگری استان حضور داشته است.
امیرحسینی بیانکرد: همچنین با حضور وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور و حجتالاسلام والمسلمین سید محمد موحد نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، چرام، لنده و بهمئی مشکلات توسعه زیرساختهای گردشگری ومرمت بناهای تاریخی بلاد شاپور دهدشت بررسی شد.