به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، ششمین دوره «شبهای شعر انقلاب» با موضوع دهه فجر و پویش «تا انقلاب مهدی» روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه در تالار ایوان شمس به همت اداره کل فرهنگی شهرداری تهران و مجمع شاعران اهل بیت (ع) برگزار شد.
این مراسم میزبان جواد حیدری، رییس مجمع شاعران اهلبیت (ع)، یوسفعلی میرشکاک، شاعر، ولیالله کلامی زنجانی و شعرخوانی جمعی از شاعران انقلاب بود. جواد حیدری، رییس مجمع شاعران اهلبیت (ع)، با اشاره به برگزاری ۵ دوره شبهای شعر انقلاب، گفت: از ابتدای تاسیس مجمع شاعران اهلبیت (ع) سعی کردیم که هرسال این شبهای شعر انقلاب را داشته باشیم. هرسال دوستانی به ما کمک کردند تا این اتفاق رقم بخورد و امسال هم معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران یاریگر ما بودند. وی افزود: تفاوت این شب شعر با سالهای پیشین این است که امسال ما یک پویش «تا انقلاب مهدی» را داشتیم که در مدت زمان کوتاهی ۲۰۶ شاعر اثر برای این پویش ارسال کردند. امشب برگزیدگان این بخش معرفی خواهند شد. البته مهمترین برنامه امشب تجلیل از استاد یوسفعلی میرشکاک، شاعر انقلاب، است. سپس در بخش بعدی برنامه ولیالله کلامی زنجانی، جواد محمدزمانی، مرتضی حیدری آلکثیر، محمود یوسفی، فریبا یوسفی، میلاد عرفانپور، مرتضی جامآبادی به شعرخوانی پرداختند.
در ادامه معاون امور اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران امین توکلی زاده با اشاره به مناسبتهای اعیاد شعبانیه و ۲۲ بهمن بیان کرد: تلاقی چندین مناسبت و رویداد مهم به این جلسه مبارک ختم شد. پس از شهادت سیدحسن نصرالله پویش «آغاز نصرالله» کار خود را جلو برد تا به پویش «تا انقلاب مهدی» برسد. وی ادامه داد: همه اینها برخواسته از فرهنگ و هویت ماندگاری است که امام خمینی (ره) به ما هدیه داد. امام خمینی (ره) دنیای بزرگ و پرامید را در ظلمانیترین لحظات برای ملت ایران باز کرد. جای امام خالی است تا ببیند ندای ایشان از کودکان غزه برمیآید.
توکلیزاده به تجلیل از یوسفعلی میرشکاک اشاره کرد و گفت:اگر گاهی دلتنگ شعرای بزرگمان میشویم با حضور استاد میرشکاک این دلتنگی کاهش پیدا میکند و باعث میشود حس کنیم داشتههای امروزمان کم از دیروزمان نیست. وجه باطنگرایی ایشان تکاندهنده است و باعث میشود افراد غافل را بیدار کند و بگوید دنیا به این شکل که ما را به خود مشغول کرده، نیست و در لایههایش حقیقت و آگاهی وجود دارد و ما به این فیض نمیرسیم مگر از مسیر آل الله. وی افزود: دو درخواست داشتم که امشب هردوی آن اجابت شد؛ اول این که از استاد میرشکاک درخواست کردم جشنواره شاهنامهخوانی را با کمک ایشان اجرایی کنیم و ایشان هم پذیرفتند. دومین نکته هم این است قرار است در آینده نزدیک جشنواره شعر امام رضا (ع) را داشته باشیم.
در ادامه آیین تجلیل از استاد یوسفعلی میرشکاک به پاس چهار دهه فعالیت ادبی و فرهنگی به عمل آمد. یوسفعلی میرشکاک پس از تجلیل به فردوسی اشاره کرد و گفت: فردوسی حکیم بوده است. کتابش قصه کودکان است برای کودکان، قصه غیرت است برای جوانان، قصه عصمت است برای آنها که یگانهپرست هستند، و قصه جهاد است برای آنها که از سرزمینشان و به ویژه از خون پاکان و نیکان حضرت حق دفاع میکنند و تا انتقام نیگیرند از پا نمینشینند. این شاعر به امام خمینی (ره) اشاره و بیان کرد: پیر ما اهل دنیا نبود و من هم پیش از انقلاب عاشق عرفان این مرد شدم. باید به جوانان بگویم ما قومی بودیم که فیلمهای خارج از کشور در سینماهایمان به نمایش در میآمد، اما ما از آن سیاهی به امام خمینی (ره) و حقیقت روی آوردیم. اکنون هم فضای مجازی نمیتواند جلوی حقیقت را بگیرد. سپس این شاعر پیشکسوت، به شعرخوانی پرداخت.
همچنین در ادامه احمد بابایی، محمود حبیبیکسبی شعرهایی را قرائت کردند. در بخش پایانی مراسم، برگزیدگان بخش شعر پویش «تا انقلاب مهدی» به شرح زیر معرفی شدند:بخش شعر انقلاب:امیرعلی سلیمانی بخش شعر مهدوی:مرتضی جامآبادی، سیدمحمد حسینی