به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مرتضی آقایی با بیان اینکه وجه واریزی زائران عتبات عالیات که در سامانه این سازمان برای تشرف در نیمه اول ماه رمضان ثبت نام کردهاند براساس بستههای ۱۴ و ۲۲ روزه متفاوت است، گفت: با هدف کاهش قیمتهای سفر به عتبات عالیات، اعزامهای بدون اقامت حدود ۴۸ ساعته با نرخ ۲.۵ میلیون تومان نیز در حال انجام است.
وی با تاکید بر اینکه همچنین بستههای ۴ شب اقامت با نرخ ۴ میلیون تومان و ۷ شب و ۸ روز با نرخ ۷.۵ تا ۹.۵ میلیون تومان بنا به تعیین نوع ارائه خدمات و اسکان انجام میشود، افزود: با توجه به درجه بندی و نوع ارائه خدمات و محل اسکان زائران، اجاره یک شب هتل از ۴ دلار تا ۱۲ دلار تعیین نرخ شده است که در این میان، هتلهای با نرخ ۸ دلار از طرفداران بیشتری برخوردار هستند.
آقایی با بیان اینکه تمامی نرخهای سفر به عتبات عالیات با در نظر گرفتن امکانات، مسافت و نوع ارائه خدمات پذیرایی به خواست متقاضی تعیین و مصوب شده است، اظهار کرد: براساس برنامه ریزیهای انجام شده اعزامهای ویژه نیمه اول ماه مبارک رمضان از ۱۲ تا ۲۲ اسفند به انجام خواهد رسید.
معاون امور عتبات سازمان حج و زیارت گفت: براساس مصوبه کمیسیون ذخائر ارزی، ارائه ارز همراه نیز برای نخستین بار به زائران زمینی اختصاص خواهد یافت که در این خصوص منتظر اعلام کمیته ارزی هستیم.
آقایی بیان کرد: هم اکنون به زائرانی که به صورت هوایی راهی عتبات عالیات میشوند ۵۰۰ دلار با نرخ بانک مرکزی ارز ارائه میشود که با توجه به بحثهای موجود در میان مسئولان امر امیدواریم در آینده نزدیک معادل ۲۰۰ دینار به زائران ایرانی که به صورت زمینی راهی عراق میشوند نیز اختصاص یابد.