کد خبر:۱۲۲۹۸۵۴

گیلان از استان‌های موفق در ارزیابی شاخص‌های نظام آموزشی است

استاندار گیلان بر ارتقای شاخص‌های نظام آموزشی در سطح این استان تاکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای استفاده بهتر از همه ظرفیت‌ها در این زمینه باید در اولویت متولیان امر قرار گیرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس استاندار گیلان در دیدار معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش که به منظور تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان در استانداری انجام شد، بیان کرد: برای تغییر و پیشرفت در جامعه نیازمند توجه بیش از پیش به حوزه آموزش و پرورش هستیم تا شاهد توسعه همگانی در آینده کشور و استان باشیم.

وی اظهار کرد: مبنای هرگونه خدمت و تغییر در جامعه، انسان‌ها هستند که محل پرورش این انسان‌ها نیز آموزش وپرورش است، بنابراین هر سرمایه‌گذاری در این سیستم مبنای اتفاقات خوب و بزرگ در جامعه خواهد بود.

رئیس شورای آموزش و پرورش گیلان اصلی‌ترین عنصر توسعه هر جامعه را نیروی انسانی آگاه دانست و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های علمی و هوشمند به دانش آموزان باید در اولویت کار نظام آموزشی استان باشد.

حق‌شناس با تاکید بر لزوم توسعه در مسیر آموزش ادامه داد: هیچ کشوری پیشرفت نکرده است مگر با پیشرفت و توسعه آموزش و پرورش؛ بنابراین گام‌های توسعه و آبادانی در گرو تغییر و پیشرفت در کالبد آموزش وو پرورش است.

وی همچنین با قدردانی از زحمات مدیرکل پیشین آموزش و پرورش و توفیق برای اولین بانوی گیلانی بعنوان سرپرست اداره کل آموزش و پروش استان، تاکید کرد: استفاده از نظرات کارشناسان و نخبگان برای توسعه و ارتقای سیستم و شاخص‌های نظام آموزشی این استان باید به جد از سوی مسئولان در دستور کار قرار گیرد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نیز در این دیدار با تشریح برنامه‌های عملیاتی این وزارتخانه برای ارتقای شاخص‌های نظام آموزشی در کشور گفت: تأکید و حمایت عملی رئیس‌جمهور از آموزش و پرورش، فرصتی مغتنم برای تحقق و تثبیت عدالت آموزشی است.

رضوان حکیم زاده از اجرای طرح حامی برای تقویت یادگیری دانش‌آموزان ابتدایی خبر داد و افزود: رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش بر اجرای این طرح با هدف ایجاد تحول در کیفیت آموزش و یادگیری در مدارس دولتی تاکید دارند و این اهتمام در استان گیلان نیز از سوی استاندار مشهود است.

وی اظهار کرد: برخورداری از آموزش باکیفیت تنها مختص افراد با سطح اقتصادی بالا نیست و از طرف دیگر نباید ذهن دانش‌آموزان را با محفوظات پُر کرد و نسبت به توسعۀ فردی دانش‌آموزان بر مبنای اصولی مانند کار گروهی، ذهن تحلیل‌گر و استدلال‌گر، اعتمادبه‌نفس و خودباوری بی‌تفاوت بود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با قدردانی از اهتمام و جدیت استاندار گیلان برای ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش استان، بیان کرد: استان گیلان از استان‌های موفق در ارزیابی شاخص‌های نظام آموزشی است که امید است در دوره مدیریتی جدید نیز شاهد رشد و بالندگی فعالیت‌های این نهاد باشیم.

گفتنی است با ابلاغ وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان گیلان منصوب و نرگس دستیار جایگزین محمدحسین رمضانی در این سمت شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار