آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۰۳۵۲
در گفت‌و‌گو با دانشجو

حدادی: دولت باید تسهیل‌گر بخش خصوصی باشد/ اجرای صحیح اصل ۴۴پایه‌گذار تحول اقتصادی خواهد بود

عضو کمیسیون صنایع مجلس تاکید کرد: دولت باید به عنوان تسهیل‌گر از بخش خصوصی حمایت‌های لازم را داشته باشد و حمایت‌های خود را به طور صحیح و اصولی از بخش خصوصی انجام دهد.

علی حدادی عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت :  رهبری همواره بر اهمیت اجرای کامل و دقیق اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری اقتصاد به بخش خصوصی تاکید داشته‌اند و اجرای این اصل می‌تواند تحولی اساسی در اقتصاد کشور به وجود آورد و زمینه‌ساز توسعه و رشد پایدار باشد.

وی افزود :  یکی از نکات کلیدی برای تحقق این تحول، اعتماد واقعی دولت به بخش خصوصی است که  باید به معنای واقعی و نه از طریق رانت و انحصار، مورد توجه قرار گیرد که در برخی مواقع، واگذاری‌های اصل ۴۴ به صورت "خصولتی" انجام شده که این وضعیت باعث ضعف در تحقق اهداف این اصل شده است.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی اظهارداشت : دولت باید به جوانان با استعداد و فناور که در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت دارند، اعتماد کند و این جوانان می‌توانند با استفاده از توانمندی‌های خود در پیشبرد اقتصاد کشور نقش مهمی ایفا کنند و به توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی کمک کنند.

حدادی افزود :  دولت باید به عنوان تسهیل‌گر عمل کند و از بخش خصوصی حمایت‌های لازم را داشته باشد و اگر دولت حمایت‌های خود را به طور صحیح و اصولی از بخش خصوصی انجام دهد، این بخش می‌تواند در تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی کشور موثر باشد.

وی اظهار داشت : رعایت عدالت اقتصادی و مقابله با تبعیض، انحصار و رانت از اصول اساسی در فرآیند خصوصی‌سازی است و رعایت این اصول نه تنها به توسعه اقتصادی کمک می‌کند، بلکه موجب افزایش اعتماد مردم به بخش خصوصی نیز خواهد شد.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : اگر این اصول به درستی رعایت شوند، بخش خصوصی واقعی می‌تواند نقشی موثر و سازنده در تحول اقتصاد کشور ایفا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار