آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۰۶۲۹

قطع ۱۰۰۰ انشعاب غیرمجاز تاکستان طی ماه‌های اخیر

مدیر اداره آب و فاضلاب شهرستان تاکستان از قطع ۱۰۰۰ انشعاب غیرمجاز تاکستان طی ماه‌های اخیر خبر داد.

کمال اسماعیل‌زادگان مدیر اداره آب و فاضلاب شهرستان تاکستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو گفت: به همت بسیج سازندگی، توانستیم اقدامات خوبی را در تکمیل مجتمع‌های روستایی انجام بدهیم، حدود هزار انشعاب غیر مجاز در شهرستان تاکستان قطع شده است و با فرهنگ سازی پمپهای مستقیم در حال جمع آوری و نصب مخزن در حال انجام است.

مدیر آب و فاضلاب شهرستان تاکستان از اجرای پروژه‌های گسترده آبرسانی با حفر ۱۵ چاه، تجهیز ۲۳ چاه، اجرا و اصلاح و توسعه حدود ۳۸ کیلومتر شبکه و خط انتقال و ساخت ۱۳ باب مخازن روستایی با ظرفیت ۴۲۵۰ متر مکعب در منطقه خبر داد.

وی اعلام کرد: تاکنون بیش از ۴۰۰۰ سرویس آبرسانی در روستاهای دچار تنش آبی، به‌ویژه در مناطق کوهستانی، انجام شده است.

وی افزود: در ابتدای فعالیت، تنها یک تانکر سیار در شهرستان وجود داشت، اما با اضافه شدن دو تانکر دیگر، اکنون سه تانکر به ۲۸ روستا خدمات آبرسانی ارائه می‌کنند.

اسماعیل‌زادگان افزود: محدودیت اعتبارات باعث شد که از ظرفیت خیرین محلی برای پیشبرد پروژه‌ها استفاده شود. همچنین پروژه‌ای را با ۵۰۰ میلیون تومان آغاز کردیم، اما اکنون با ۴ میلیارد تومان در حال اجراست. در برخی مناطق، مانند روستای شیزر، خیرین کمک‌های قابل‌توجهی ارائه کرده‌اند. به‌طور مثال، آقای علیجانی یک مخزن ۲۰۰ هزار لیتری با هزینه ۲ میلیارد تومان احداث کرد.

مدیر آب و فاضلاب تاکستان به دیگر پروژه‌های مشارکتی نیز اشاره کرد و گفت: در روستای قلات، آقای زینالی برای خط انتقال و چاه آب، ۱.۵ میلیارد تومان هزینه کرد. در انداق، عملیات بهسازی چاه با حمایت مردم انجام شد که موجب افزایش دبی آب از ۱ لیتر بر ثانیه به ۴ تا ۵ لیتر بر ثانیه شد. در حسین‌آباد نیز با کمک مردم، قنات روستا بازسازی شد.در قلعه قره داش و آقچه کند هم خیرین بهسازی قنات و حفر چاه را انجام دادند.در یاری آباد هم خیر محترم لوله و کابل چاه را خریداری کردند.

وی درباره پروژه برق رسانی و تجهیز چاه و اجرای خط انتقال در روستای طرویزک نیز اظهار داشت: این روستا چندین سال با مشکل تأمین آب مواجه بود. با همراهی مردم و تأمین ۱.۲ میلیارد تومان از سوی آن‌ها، همراه با ۷ تا ۸ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دولتی، پروژه برق‌رسانی و خط انتقال ۳۲۰۰ متری به سرانجام رسید.

روستای کورچشمه هم بیش از ۱۰ سال مشکل آب داشت که با همکاری بسیج سازندگی و بخشدار محترم خرمدشت با حفر و تجهیز چاه،برق رسانی و اجرای خط انتقال مشکل را حل کردیم.

با مهندسی مجدد تاسیسات مجتمع الهیاری بخش مرکزی تاکستان مشکل تامین آب ۷ روستا را حل کردیم.

پروژه مجتمع آبرسانی فارسجین و ضیا آباد که حدود ۱۳ سال ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت را با همکاری بسیار خوب بسیج سازندگی استان و شهرستان  و پیگیری، الان به حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسانده ایم که اکثر روستاهایی که آبرسانی سیار داریم در این ۲ مجتمع قرار دارند که با تکمیل و راه اندازی، مشکل چندین ساله این روستاها هم حل خواهد شد.

اسماعیل‌زادگان در پایان با تأکید بر نقش اساسی مشارکت مردمی در تکمیل پروژه‌های آب‌رسانی گفت: اگر مردم همراهی نکنند، برخی از این پروژه‌ها سال‌ها به طول می‌انجامد. مشارکت آن‌ها نشان داد که با همکاری، می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار