به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این ربات انساننما که پروتوکلون وی۱ (Protoclone V ۱) نام دارد، دارای بیش از ۲۰۰ درجه آزادی عمل، ۱۰۰۰ ماهیچه مصنوعی موسوم به میوفیبر و ۵۰۰ حسگر است.
به نقل از آیای، این شرکت ادعا میکند که پروتوکلون وی ۱ آن اولین ربات انساننمای دوپایی است که اسکلت عضلانی دارد.
در ماه دسامبر، شرکت کلون با اولین ربات انسان نمای خود به نام کلون آلفا (Clone Alpha)، وارد بازار رقابتی رباتهای انساننما شد. پیش از این، این شرکت از یک نیم تنه انساننما که قادر به انجام حرکات انسان مانند بود، رونمایی کرد.
در یک ویدیوی ۴۰ ثانیهای که در شبکههای اجتماعی منتشر شده است، پروتوکلون به حالت تعلیق در یک کارگاه نمایش داده میشود که در حال انجام حرکات پویا است.
نمونه اولیه این ربات در حال حاضر از فناوری پنوماتیک استفاده میکند، اما با پیشرفت، این سیستم به سیستمهای هیدرولیک تغییر خواهد کرد. برخلاف دیگر رباتهای انساننما، این ربات دارای سیستمهای مصنوعی است که ساختارهای اسکلتی، عضلانی، عروقی و عصبی انسان را شبیهسازی میکند.
این شرکت با ساخت یک دست رباتیک که عملکرد انسان را با استفاده از استخوانها و ماهیچههای مصنوعی شبیهسازی میکند، شروع به کار کرد. انگشت شست آن دست به راحتی میتوانست توپ را بگیرد و بچرخاند. با تکیه بر این، محققان یک نیم تنه انساننما با مفاصل شانه واقعی، ستون فقرات گردنی و آرنج متحرک ایجاد کردند.
کلون طراحی ربات انساننمای خود را برای دستیابی به امکان راه رفتن طبیعی با جایگزینی محرکهای سفت و سخت با ماهیچههای مصنوعی نرم و با نیروی آب ارتقا داده است. این تغییر حرکت انسانمانند را افزایش میدهد و تخصص رو به رشد این شرکت در رباتیک را نشان میدهد.