به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو؛ روزنامه عبریزبان معاریو به نقل از منابع آگاه و نزدیک به بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی گزارش داد که نتانیاهو به طرح مهاجرت داوطلبانه ساکنان نوار غزه توجه جدی ندارد.
این روزنامه نوشت که نتانیاهو این ایده را غیرواقعبینانه میداند و معتقد است که چنین طرحی تغییرات اساسی در چالشهای پس از جنگ ایجاد نخواهد کرد.
در همین راستا، اکسیوس نیز گزارش داد که تا کنون هیچ نشانهای مبنی بر نزدیک بودن طرفها به توافقی برای مرحله دوم یا تمدید مرحله اول وجود ندارد.
از سوی دیگر، روزنامه عبریزبان یدیعوت آحارونوت در گزارشی شامگاه دوشنبه نوشت که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از تصمیم خود برای تأسیس یک اداره ویژه به منظور تسهیل «خروج داوطلبانه ساکنان نوار غزه» خبر داده است.
«یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که یک آژانس ویژه برای «خروج داوطلبانه» مردم غزه راهاندازی خواهد شد. این تصمیم همزمان با ابراز تعهد اسرائیل به پیشنهاد ایالات متحده برای کنترل منطقه محاصرهشده غزه و آوارهسازی جمعیت آن اتخاذ شده است.
در بیانیه وزارت جنگ اسرائیل آمده است که کاتس جلسهای در خصوص طرح خروج داوطلبانه ساکنان غزه برگزار کرده و در نتیجه آن تصمیم به تأسیس یک اداره ویژه در وزارت جنگ برای اجرای این طرح گرفته است.