به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام مرتضی جوادی آملی، رئیس بنیاد بینالمللی اسرا در مراسم همایش تفسیر تسنیم که در مدرسه عالی دارالشفا درحال برگزاری است، بیان کرد: مستحضر هستید که از ابتدای انقلاب اسلامی، حضرت استاد آیتالله جوادی آملی تفسیر موضوعی قرآن را۷ آغاز کردند. این مسیر از سالهای ۵۹ و ۵۸ شروع شد، اما تفسیر تسنیم از سال ۱۴۰۱ آغاز و در سال ۱۴۰۲ به این حد نصاب علمی رسید.
وی افزود: اولین نتیجهای که تفسیر تسنیم داشت، آشنایی بیشتر جامعه اسلامی با قرآن و مفاهیم آن بود. نه تنها مردم از طریق این تفسیر با عطر دلانگیز قرآن آشنا شدند، بلکه این آشنایی به لایههای عمیقتری از قرآن نیز رسید. تفسیر تسنیم علاوه بر افزایش آگاهی عمومی، فضای علمی جامعه اسلامی را نیز ارتقاء داد و باعث شد که پژوهشگران قرآن از آن بهرهبرداری کنند.
فرزند آیتالله جوادی آملی در ادامه اظهار کرد: این تفسیر نه تنها به فهم عمومی قرآن کمک کرد، بلکه در عرصههای علمی و فقهی نیز تأثیرگذار بوده است. استاد در هر باب علمی قرآن، آن را از منظر علمی مورد بررسی قرار داده و فقه قرآنی را به عنوان منبع اصلی فقه معرفی کردند.
رئیس بنیاد بینالمللی اسرا در پایان اشاره کرد: در مباحث کلامی نیز مانند خیر و شر و توحید، استاد به عنوان یک متکلم وارد شده و تفسیر تسنیم را از نگاه کلامی ارائه دادند. تفسیر تسنیم تنها تفسیر آیات قرآن نیست، بلکه آن را به یک علم کامل از دین تبدیل کرده است که در کنار مباحث نظری، نکات عملی نیز در آن گنجانده شده است.