کد خبر:۱۲۳۲۵۶۴

وزیر خارجه آمریکا: سازمان ملل به مأموریت خود در توقف جنگ‌ها بازگردد!

وزیر خارجه آمریکا که کشورش چندین بار قطعنامه الزام رژیم صهیونیستی به آتش بس در غزه را وتو کرده بود، در خصوص جنگ اوکراین گفت که سازمان ملل باید به مأموریت خود برای توقف جنگ بازگردد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در گفت‌و‌گو با وبگاه آمریکایی بریتپارت با اشاره به رأی آمریکا علیه قطعنامه سازمان ملل متحد ضد روسیه، این قطعنامه را خصمانه خواند و گفت که سازمان ملل باید به مأموریت اصلی خود یعنی پایان دادن به جنگ‌ها و مناقشه‌ها بازگردد.

وی در این گفت‌و‌گو ادامه داد که ترامپ به دنبال پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین است و در سازمان ملل متحد نیز نباید اقدامی خصمانه علیه دو طرف صورت گیرد.

روبیو خاطرنشان کرد که مسئولان روس یه آنها اعلام کرده‌اند به دنبال پایان مناقشه تحت شرایط مناسب هستند، اما این شرایط هنوز بررسی نشده است.

وی با اشاره به اینکه اقدام آینده، برقراری نشست با طرف روس است، تاکید کرد که باید اقداماتی که از جانب روسیه برای توقف جنگ صورت می‌گیرد، مشخص شود.

وزیر خارجه آمریکا گفت که با اوکراینی‌ها نیز در خصوص پایان منازعه گفت‌و‌گو خواهد کرد، چرا که در صورتی که دو طرف خواهان توقف جنگ نباشند، این اتفاق صورت نمی‌گیرد.

از سوی دیگر روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال نیز به نقل از یک مسئول سابق پنتاگون نوشت که اوکراین بدون حمایت‌های تسلیحاتی آمریکا نهایتاً تا تابستان آینده می‌تواند به جنگ ادامه دهد و احتمالاً بدون این حمایت‌ها نمی‌تواند از برخی تسلیحات پیشرفته خود استفاده کند.

این در حالی است که این روزنامه آمریکایی به نقل از یکی از مشاوران ارشد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نوشته است که توقف کمک‌های نظامی آمریکا بدترین سناریو به شمار می‌رود.

وی در عین حال گفته است که توقف این کمک‌ها اوکراین را مجبور می‌کند تولیدات داخلی خود را افزایش دهد و کمک‌های بیشتری از اروپایی‌ها به دست بیاورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار