کد خبر:۱۲۳۳۷۲۲

کشورهای صاحب نام در عرصه فناوری با آموزش و مهارت افزایی به تغییر تحول دست یافته‌اند

استاندار هرمزگان گفت: امروز نیز شما جوانان و نوجوانان کشور با آموزش و مهارت افزایی ادامه دهنده‌ی این راه هستید، چراکه کشورهای صاحب نام در عرصه فناوری با همین باور به تغییر تحول دست یافته‌اند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد آشوری تازیانی در آئین اختتامیه سومین دوره مسابقات مهارت‌های نوجوانان ایران در بندرعباس، نقش کشور در تغییرات جهانی را مورد توجه دانست و گفت: براساس آموزه‌های دینی آموخته‌ایم که اراده ملت‌ها به ویژه اراده‌ی جوانان و نوجوانان هر ملتی عامل قدرتمند تغییر و پیشرفت در جوامع بوده است.

استاندار هرمزگان افزود: دانش و پژوهش و مهارت آموزی استحکام بخش بنیان اراده‌هایی است که توسعه کشور را رقم میزنند.

آشوری‌تازیانی بر پشتوانه بزرگ فرهنگی و تمدنی ایران تأکید کرد و ادامه داد: امروز نیز شما جوانان و نوجوانان کشور با آموزش و مهارت افزایی ادامه دهنده‌ی این راه هستید چراکه کشور‌های صاحب نام در عرصه فناوری با همین باور به تغییر تحول دست یافتند.

نماینده عالی دولت در هرمزگان، تصمیم و برنامه‌ریزی مسئولان و استقبال نوجوانان شرکت کننده در این مسابقات را ستود و افزود: جنبش نخبگانی ایجاد شده توام با مهارت ورزی آبادانی ایران را هموارتر نموده و سرعت بخش پیشرفت است.

استاندار هرمزگان، «توانا بود هرکه دانا بود» را مبنای حرکت و تلاش ایرانیان در طول تاریخ دانست و گفت: این المپیاد و رویداد ارزشمندی که در جغرافیای هرمزگان اتفاق افتاده، نشان دهنده سبک زندگی خانواده‌های ایرانی و گرایش مثبت و کارسازی است که آزادی عمل جوانان و نوجوانان را افزایش داده و حضورشان در میدان‌های علم و تجربه را بیشتر کرده است، قطعا استمرار این حرکت ارزشمند میانبری برای تربیت انسان‌های توسعه گرا است.

گفتنی است، این مسابقات با هدف شناسایی استعداد‌ها و تقویت فرهنگ مهارت ورزی توسط آموزش فنی و حرفه‌ای، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و صنایع در پنج رشته حوزه فناوری اطلاعات به میزبانی هرمزگان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار