
شناسایی ۳۶۰ نقطه خطرآفرین در سواحل گیلان

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد حسن پور امروز، سهشنبه ۱۴ اسفند در ستاد ساماندهی سواحل گیلان، با بیان اینکه ۱۰ شهرستان ساحلی داریم، اظهار کرد: از ۳۱ طرح سالم سازی دریا، ۲۴ طرح فعالند.
وی از شناسایی ۳۶۰ نقطه خطرآفرین در سواحل استان گیلان خبر داد و افزود: در حال به روزرسانی نقاط خطرآفرین در سال ۱۴۰۴ هستیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه ۳۰۷ کیلومتر نوار ساحلی داریم، متذکر شد: سالانه به ویژه در تعطیلات تابستان، شاهد حضور گردشگران در سطح سواحل استان هستیم و باید نسبت به حفظ امنیت جانی آنان از طریق ناجیان غریق اقدام کنیم.
حسن پور با اشاره به حضور ۸۰۴ ناجی غریق و ۳۴۲ نیروی امدادی در طرح سالم سازی گذشته، خاطرنشان کرد: ۱۴ غریق در نقاط خطرآفرین داشتیم که ۱۱ نفر بومی و سه نفر غیر بومی بودند.
وی با بیان اینکه با تلاش ناجیان ۲۳۱ نفر از غرق شدگی نجات پیدا کردند، گفت: غریقها در سواحل شهرستانهای رشت، تالش، رودسر، رضوانشهر و لنگرود بودند و در شهرستانهای آستانه اشرفیه، لاهیجان، آستارا، بندرانزلی و خمام غریق نداشتیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گیلان از فعالیت ایستگاههای هشدار ساحلی خبر داد و بیان کرد: این ایستگاهها در نقاط خطرآفرین راه اندازی میشوند و تا دو کیلومتر از هر طرف را پوشش خواهند داد.
هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان نیز، طرح سالم سازی سواحل را بزرگترین عملیات آموزشی، پیشگیری و امدادی هلال احمر دانست و اظهار کرد: نیروهای امدادی و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان ۱۱۷ روز به ارائه خدمات آموزشی و امدادی پرداختند.
وی با اشاره به شعار «Zero» امدادگران در سواحل گیلان، بر کاهش غریق تاکید کرد و ادامه داد: ۸۵۷۵ نفر از خدمات آموزشی هلال احمر در سواحل استان بهرهمند شدند؛ خدمات درمانی و سرپایی نیز به ۷۴۹ نفر ارائه شد.
مدیرعامل هلال احمر گیلان از ارائه خدمات آگاهی بخشی به ۱۷ هزار و ۹۰۶ نفر در سواحل استان خبر داد و تاکید کرد: به دنبال راه اندازی رادیو دریا با همکاری صدا و سیمای مرکز استان جهت اطلاع رسانی روزانه هستیم.
سلیمی با بیان اینکه از ربات نجات غریق که توسط شرکتهای دانش بنیان تولید شده، استفاده کردیم، گفت: این ربات در ساحل رشت مورد استفاده قرار گرفته و این امکان وجود دارد که در سایر مناطق نیز به کار گرفته شود.