
در جمع فناوران و نخبگان دانشبنیان شهرستانهای شرق تهران؛
پزشکیان: از الان باید فکر برق و آب و گاز فضایی که در آن زندگی میکنیم باشیم+فیلم
رئیس جمهور گفت: باید از حالا برای برق، آب، گاز و محیط زندگی برنامهریزی کنیم و با نگاه عمیق و هدفمند عمل کنیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان در دیدار با فناوران و نخبگان دانشبنیان شهرستانهای شرق تهران گفت: از الان باید به فکر برق، آب، گاز، محیط و فضایی که در آن زندگی میکنیم باشیم. برای این مسائل باید فکر و برنامهریزی داشته باشیم.
وی افزود: ما در حال تلاش هستیم که این مسائل را به شکل درست مدیریت کنیم و نمیخواهیم بهصورت سطحی و بدون برنامه، مثلاً فقط یک شعبه در کنار خلیج فارس بزنیم.
بیشتر بخوانید:
پزشکیان: در این کشور به جای حل مشکل مدام مدیر عوض میکنیم+فیلم
وی ادامه داد: باید برنامهریزیها بهگونهای باشد که نه تنها مشکلات امروز را حل کند، بلکه به پایداری و توسعه آینده نیز کمک کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.