آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۳۰۲

طلاق والدین، مهم‌ترین عامل آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان قزوینی است

مدیرکل آموزش و پرورش قزوین گفت: طلاق والدین، شایع‌ترین آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان استان است و ۱۰ درصد محصلان را درگیر کرده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسنعلی اصغری مدیرکل آموزش و پرورش قزوین گفت: پس از طلاق والدین اضطراب با ۹ درصد و تک سرپرستی با ۶ درصد در رتبه‌های بعدی آسیب‌های اجتماعی قرار دارد.

وی اضافه کرد: یک هزار و ۷۴۹ مدرسه استان قزوین در طرح نماد پایش و غربالگری شدند که شامل ۵۸۹ مدرسه پسرانه و ۵۹۵ مدرسه دخترانه با جمعیتی معادل ۲۴۳ هزار ۱۶۶ دانش آموز است.

اصغری با بیان اینکه آمار پنهان معمولا ۲ برابر آمار اظهار شده است، افزود: خواهشمندیم که روی موضوع طلاق و آسیب اجتماعی ناشی از آن بر روی دانش آموزان اقدامات ویژه لحاظ شود.

این مسئول ادامه داد: در حوزه اقدامات صورت گرفته برای کاهش آسیب اجتماعی در طرح تکاد (اولیا و مربیان) سه هزار و ۳۲۵ آموزش دیدند و در ۵۰ مدرسه نیز آموزش به والدین به صورت مستقیم صورت گرفته است.

مدیرکل اموزش و پرورش قزوین خاطرنشان کرد: آزادی زندانیان دارای فرزند دانش آموز باید در ماه مبارک رمضان در اولویت قرار گیرد تا آسیب های اجتماعی ناشی از آن کاهش یابد.

اصغری ادامه داد: فضای جامعه باید شاداب باشد تا میزان آسیب های اجتماعی کاهش یابد، اما باید در چهارچوب قانون باشد که خود باعث ایجاد آسیب اجتماعی نشود. متاسفانه آموزش در فضای مجازی آسیب بسیاری به دانش آموزان وارد ساخته است، وقتی والدین خواب هستند و دانش آموز با فیلترشکن و تنهایی وارد فضاهای اینترنت می‌شود، قطعا با آسیب‌های به مراتب بالا روبرو خواهد شد.

به گفته این مسئول، برگزاری جلسات،‌ پاسخگویی خط ۱۵۷۰ با یک هزار و ۶۸۰ نفر، ۲۵۸ مورد ارجاع به روانپزشکی و ۲ هزار و ۲۹۶ نفر ارجاع به مراکز مشاوره از دیگر خدماتی است که در طول سال جاری انجام شد.

مدیرکل آموزش و پرورش یادآور شد: علوم پزشکی با ۱۴۳ خدمت درمانی، بهزیستی با ۴۵ مورد ارجاع و ۳۲۶ مورد اعزام اورژانس اجتماعی، کمیته امداد با ۳۴ مورد پوشش، نیروی انتظامی با ۱۵ مورد برخورد، ستاد اجرایی فرمان امام با توزیع چهار هزار و ۴۰۰ بسته آموزشی و برگزاری طرح قاضی مدرسه در ۴۴ واحد آموزشی از کمک دستگاه‌های اجرایی به دانش آموزان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار