کد خبر:۱۲۳۶۴۴۷

بهار گردشگری در چهارمحال و بختیاری: افتتاح هتل‌های جدید و نظارت بر خدمات اقامتی

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری از تشکیل ۱۰ کمیته نظارتی و آمادگی کامل پذیرایی از گردشگران در عید نوروز خبر داد.

هادی قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های دانشجو، گفت: ۳۶۰۰ تخت در استان در قالب فضای اقامتی که شامل ۷۰ اقامتگاه بومگردی، ۱۵ هتل، مسافرخانه و هتل آپارتمان می‌باشند در سراسر استان آماده خدمت‌رسانی به مسافران و گردشگران هستند.

خدمت رسانی در سه بخش مرکز تفریحی سرگرمی، اقامتی و پذیرایی به گردشگران

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری یا بیان اینکه این اداره‌کل در سه بخش مرکز تفریحی سرگرمی، اقامتی و پذیرایی در خدمت گردشگران است، افزود: فضاهای اقامتی مختص اقامت در شب هستند اما فضاهای تفریحی و سرگرمی مانند پارک دیارا در بهرام آباد، قاصدک در بروجن که ۵ مرکز در سطح استان هستند و برای بازی کودکان و بزرگسالان پیش‌بینی شدند اما سفره خانه‌های سنتی که ۱۲ مرکز در سطح استان هستند مانند چهل چراغ، عمارت فیروزه، عمارت خورشید، باغی نو در سامان و ... که تنها وظیفه پذیرایی از مهمانان را دارند .

وی ادامه داد: امکانات موجود در بخش‌های مختلف باتوجه به جامعه هدف تغییر می‌کند به طور مثال بومگردی ها در روستاهای استان دایر شدند تا گردشگران با آداب و رسوم، محصولات، صنایع دستی و تولیدات روستاییان آشنا شوند لذا مواد غذایی از محصولات طبیعی روستا تأمین می‌شود و به صورت کف خواب و بدون تخت هستند که مناسب سفرهای ارزان می‌باشند اما هتل‌ها در شهر دایر و با امکانات مدرن‌تر در خدمت گردشگران هستند.

قاسمی با بیان اینکه هتل‌ها پنج ستاره در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد، ادامه داد: هتل‌های موجود از یک تا ۴ ستاره و در شهرهای لردگان، کوهرنگ، سرخون، شهرکرد، سامان و ... به صورت پراکنده هستند.

افتتاح مجتمع گردشگری تا چندماه آینده 

وی افزود: در حال حاضر مجتمع گردشگری با امکاناتی نظیر هتل پنج ستاره، غذاخوری، رستوران، فضای استخر، فضای شکار، فضای دوچرخه‌سواری و سوارکاری و... است در کنار تالاب چغاخور در حال ساخت است که یک هزار تخت به تخت‌های استان اضافه می‌کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ادامه داد: این اقامتگاه‌ در زمینی به مساحت ۵۴ هکتار در حال ساخت است که ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا ۲_۳ ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

قاسمی بیان کرد: همچنین ۷۰ موافقتنامه اصولی ساخت بومگردی صادر شده است که ۱۲ عدد از این مراکز پروانه ساخت گرفتند و اکنون بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و به زودی افتتاح خواهند شد.

هدف بلند مدت رسیدن به ۷ هزار تخت در اقامتگاه‌های استان است

وی با بیان اینکه مراکز گردشگری جوابگوی گردشگران نیست و هدف ما رسیدن به ۷ هزار تخت است، ادامه داد: ۵ مجتمع گردشگری در شهرهای کوهرنگ، سامان، لردگان، اردل، شهرکرد و لردگان و ۱۵ منطقه نمونه گردشگری در قالب مجتمع گردشگری نیز در حال ساخت است که ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و ادامه کار نیازمند اعتبار و کمک بخش‌ خصوصی است.

قاسمی گفت: زیرساخت کانون‌های گردشگری را اداره‌کل فراهم کرده و نگهداری و بهره‌برداری در شهرها به عهده شهرداری و در روستاها بر عهده دهیاری‌ها می‌باشد و نظارت بر نحوه فعالیت این مجموعه‌ها در طول سال و به خصوص ایام نوروز توسط اداره‌کل میراث فرهنگی انجام می‌شود. 

تشکیل ۱۰ کمیته نظارتی در ایام نوروز

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بیان کرد: به مناسبت ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ۱۰ کمیته در قالب ۲۷ دستگاه تشکیل شده است که وظیفه نظارت، رصد مکان‌های گردشگری و تفریحی و ارائه خدمات به گردشگران را دارند.

وی توضیح داد: با توجه به ماه مبارک رمضان کمیته اقامه نماز نیز تشکیل شده است که وضعیت نمازخانه ها و مساجد درون و برون شهری را رصد می‌کنند یا کمیته نظارت بر قیمت‌ها که با مدیریت اتاق اصناف انحام می‌شود.

قاسمی با بیان اینکه این کمیته‌ها از ۲۵ اسفندماه تا ۱۶ فرودین ماه فعالیت خود را ادامه می‌دهند، افزود: گردشگران اگر از خدمات ارائه شده در مکان‌های تفریحی و گردشگری ناراضی بودند می‌توانند شکایت خود را با شماره تماس(۰۹۶۲۹) که یک سامانه کشوری است ثبت کنند تا بررسی شود.

وی در پایان گفت: ۴۵۸ منطقه گردشگری در چهارمحال وبختياری است كه از اين تعداد ۱۰۹ منطقه گردشگری طبيعی، ۳۲۵ جاذبه تاريخی و فرهنگی و ۲۴ نقطه انسان ساخت است که با توجه به ایام پیش رو آمادگی کامل برای میزبانی از گردشگران در دو پیک عید نوروز و عید فطر را دارند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار