آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۷۵۷

تقویت توان دفاعی کره شمالی؛ زیردریایی هسته‌ای با قابلیت شلیک موشک‌های بالستیک

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، با بازدید از پروژه ساخت زیردریایی موشک‌انداز با نیروی محرکه هسته‌ای، تأکید کرد که توان دفاعی دریایی کشورش بدون محدودیت در تمام آب‌ها حضور خواهد داشت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون، با بازدید از پروژه ساخت زیردریایی با نیروی محرکه هسته‌ای، بر آمادگی نظامی دریایی کشورش در آب‌های بین‌المللی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری «یونهاپ» کره جنوبی به نقل از رسانه‌های رسمی کره شمالی، کیم در بازدید از حوضچه‌های بزرگ کشتی‌سازی که مسئولیت ساخت کشتی‌های جنگی را بر عهده دارند، گفت: «توانمندی‌های دفاعی دریایی کره شمالی به‌طور کامل در هر آب‌هایی بدون محدودیت حاضر خواهد بود.»

زیردریایی موشک‌انداز هسته‌ای؛ گامی بزرگ در توسعه نظامی پیونگ‌یانگ

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) گزارش داد که کیم جونگ اون در این بازدید از زیردریایی «موشک‌انداز استراتژیک هدایت‌شونده با نیروی محرکه هسته‌ای» که در حال ساخت است، بازدید کرد. این پروژه بر اساس تصمیمات کلان دفاعی که در کنفرانس اصلی حزب در سال ۲۰۲۱ اتخاذ شده بود، پیش می‌رود.

هرچند زمان و مکان دقیق این بازدید اعلام نشده، اما این حرکت نشان‌دهنده عزم کره شمالی برای تقویت توانمندی‌های نظامی دریایی خود است.

مشخصات و توانمندی‌های زیردریایی هسته‌ای کره شمالی

به گزارش «خبرگزاری آلمان»، این زیردریایی پیشرفته احتمالاً توانایی شلیک موشک‌های بالستیک را دارد. این نخستین بار است که کره شمالی به‌صورت علنی از پروژه ساخت زیردریایی با قابلیت شلیک موشک‌های بالستیک و همچنین شکل این کشتی پرده‌برداری می‌کند.

زیردریایی با نیروی محرکه هسته‌ای یکی از سامانه‌های تسلیحاتی پیشرفته‌ای است که کیم جونگ اون در کنفرانس حزب متعهد به توسعه آن شد. این برنامه بلندپروازانه شامل توسعه ماهواره‌های جاسوسی، موشک‌های بالستیک قاره‌پیما با سوخت جامد و دیگر فناوری‌های نظامی پیشرفته نیز می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار