آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۸۰۳
در جلسه شورای معاونین؛

دادستان کل کشور: تظاهر به روزه‌خواری از نظر قانون و نظم عمومی جرم است

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه از تظاهر به روزه‌خواری اجتناب شود، گفت: این عمل از نظر شرعی حرام و از نظر قانون و نظم عمومی جرم است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از دادستانی کل کشور، حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی آزاد روز شنبه در جلسه شورای معاونین با گرامیداشت ماه مبارک رمضان و توجه به برکات این ماه بر رعایت حرمت آن تاکید کرد و اظهار داشت: کسانی که از گرفتن روزه عذر شرعی دارند باید از تظاهر به روزه‌خواری اجتناب کنند، زیرا از نظر شرعی حرام و از نظر قانون و نظم عمومی جرم است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با توجه به رسیدگی سریع و قاطع قضایی به چند پرونده مهم گفت: نظام اسلامی ثابت کرده است که در مبارزه با فساد در هر شکلی مسامحه ندارد و سعی کرده بدون تبعیض و قاطعیت رسیدگی کند.

دادستان کل کشور به لزوم رسیدگی به جرایم در راستای اصل ۴۹ اظهار داشت: اصل ۴۹ قانون اساسی از ابتدا با قاطعیت و مستمر اجرا می‌شود.

اصل ۴۹ قانون اساسی تصریح دارد: «دولت موظف است ثروت‌های ناشی از ربا، غصب، رشوه، اختلاس، سرقت، قمار، سوءاستفاده از موقوفات، سوءاستفاده از مقاطعه‌کاری‌ها و معاملات دولتی، فروش زمین‌های موات و مباحات اصلی، دایر کردن اماکن فساد و سایر موارد غیر مشروع را گرفته و به صاحب حق رد کند و در صورت معلوم نبودن او به بیت‌المال بدهد. این حکم باید با رسیدگی و تحقیق و ثبوت شرعی به‌وسیله دولت اجرا می‌شود.»

این مقام عالی قضایی با اشاره به جهانی شدن مکتب تشیع و لزوم پاسداری از آن خاطر نشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و خون شهیدان مکتب تشیع جهانی شده و محققین از جمله مستشرقین بعد از پیروزی انقلاب تحقیقات زیادی راجع به مکتب تشیع انجام داده‌اند و بسیاری از کتب مولفین علمای شیعه در دانشگاه‌های معتبر بیرون تدریس می‌شود؛ از اینرو ما باید با عمل کردن به «جهاد تبیین» و «اقدام و عمل صحیح» از این نعمت بزرگ پاسداری کنیم و از هرگونه انحراف و رفتار‌های مغایر با شئون دینی و مذهبی ممانعت کنیم و بخصوص در ماه مبارک رمضان مراقبت بیشتری داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار