آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۵۶۸
رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد

کاهش ۴.۵ درصدی تلفات تصادفات/ پلیس برنامه‌های جدید ایمنی را اجرا می‌کند

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: طبق آخرین آمار پزشکی قانونی، تا پایان دی ماه امسال بیش از ۱۶ هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند. اگرچه این رقم نسبت به سال گذشته ۴.۵ درصد کاهش یافته، اما همچنان ارقام نگران‌کننده‌ای به شمار می‌آید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید تیمور حسینی امروز در حاشیه نوزدهمین همایش سراسری فرماندهان و مسئولان پلیس راهور فراجا و روسای پلیس راه و راهور استان‌های سراسر کشور، افزود: برای کاهش تصادفات و تعداد مجروحین در تعطیلات نوروز، مسئولان تأکید دارند که تلاش همگانی و مشارکت مردم از عوامل اصلی در دستیابی به این هدف محسوب می‌شود. در همین راستا، اقدامات نظارتی و بازدارنده نظیر افزایش برخورد با تخلفات حادثه‌ساز مانند سرعت غیرمجاز و سبقت، در دستور کار قرار گرفته است. به‌طوری که در صورت ارتکاب دو تخلف حادثه‌ساز به صورت همزمان، خودرو توقیف خواهد شد.

وی همچنین اظهار کرد: پلیس از تردد خودرو‌های فاقد معاینه فنی جلوگیری خواهد کرد. نداشتن معاینه فنی به منزله نداشتن اجازه ورود به جاده تلقی شده و این اقدام با هدف حذف خودرو‌های نامطابق از جریان تردد و افزایش ایمنی صورت می‌گیرد.

وی در ادامه گفت: از دیگر اقدامات پلیس، تجهیز پهپاد‌ها و دوربین‌های نظارتی به سامانه‌های کنترل فاصله طولی در مسیر‌های اصلی کشور، به ویژه در جاده‌های منتهی به استان‌های فارس و هرمزگان، غرب و شمال غرب کشور است که نقشی مهم در پایش و ارتقای ایمنی جاده‌ها دارد.

سردار حسینی در پایان از مردم خواست که با همکاری و رعایت دقیق قوانین، نقش خود را در کاهش تصادفات و حفظ جان هموطنان ایفا کنند تا شاهد بهبود وضعیت ایمنی در تعطیلات نوروز باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار