آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۳۲۸
در جلسه شورای راهبری کوانتوم

پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم برای آینده کشور بسیار ضروری است

رئیس جمهور دستیابی به فناوری‌های نوظهور از جمله کوانتوم را برای آینده کشور به ویژه‌ در بخش‌های تجاری، ارتباطی و امنیتی- دفاعی را بسیار ضروری دانست و تاکید کرد: لازمه حرکت هدفمند در توسعه کوانتوم در گام اول شناخت داشته‌ها و ظرفیت‌های کشور و موقعیت دیگر کشورها در این حوزه و در ادامه برنامه ریزی و سیاستگذاری برای رسیدن به جایگاه مطلوب در این فناوری است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جلسه شوراری راهبری کوانتوم صبح امروز سه شنبه با حضور مسعود پزشکیان برگزار و آخرین برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به اهمیت و سرعت بالای پیشرفت فناوری های نو ظهور از جمله کوانتوم در دنیا، دستیابی به این فناوریها را برای آینده کشور بویژه در بخش های تجاری، ارتباطی و امنیتی - دفاعی بسیار ضروری دانست و تصریح کرد: لازمه حرکت هدفمند در توسعه کوانتوم در گام اول شناخت داشته‌ها و ظرفیتهای کشور و موقعیت دیگر کشورها در این حوزه و در ادامه برنامه ریزی و سیاستگذاری برای رسیدن به جایگاه مطلوب در این فناوری است.

 پزشکیان در ادامه با تاکید بر اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند به عنوان محورهای اصلی توسعه فناوری کوانتوم تصریح کرد: در موضوع تربیت نیروی انسانی در کوانتوم لازم است ضمن پرهیز از ورود واحد دانشگاهی پراکنده در این بخش، آموزش دانشجویان مستعد در کوانتوم در چند دانشگاه برتر در کنار مراکز مهم تحقیقاتی مربوط به این رشته متمرکز شود تا بهتر بتوان برای حمایت و پشتیبانی از توسعه فناوری کوانتوم برنامه ریزی کرد.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر اینکه تعدد شوراها در حوزه علم و فناوری نباید موجب کندی حرکت و مانع تصمیم گیری ها شود، از معاونت علمی و فناوری خواست با همکاری دستگاههای مربوطه ، حداکثر ظرف مدت 2 ماه سند توسعه فناوری کوانتوم را برای تعیین نقش و جایگاه دولت در زمینه حمایت از این فناوری و همچنین برنامه ریزی و تصمیم گیری در این زمینه ارائه کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار