
انصارالله یمن: اگر از آمریکا میترسیدیم در کنار غزه نمیایستادیم
یکی از مسئولان جنبش انصارالله یمن در واکنش به تجاوز شب گذشته علیه این کشور تاکید کرد که یمن از آمریکا نمیترسد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، نصرالدین عامر معاون رئیس هیئت اطلاع رسانی انصارالله یمن تاکید کرد: اگر ما از آمریکا میترسیدیم در کنار غزه نمیایستادیم.
وی افزود: اگر ما از جان دادن در راه خدا میترسیدیم، گزینه جهاد را انتخاب نمیکردیم.
عامر تصریح کرد: آمریکا و لابی صهیونیستی حاکم بر این کشور از بین بردن ساکنان نوار غزه با گرسنگی دادن به آنها را یک هدف غیر قابل برگشت برای خود میدانند حتی اگر به درگیری نظامی علیه یمن و مردم ما بیانجامد.
لازم به ذکر است که جنگندههای متجاوز آمریکایی، صهیونیستی و انگلیسی شب گذشته مناطق مسکونی یمن را هدف قرار دادند.
مجلس نمایندگان یمن نیز با صدور بیانیهای اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور به این تجاوز واکنش مناسب نشان خواهند داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.