آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۰۶۰۶

صلح و سازش پرونده ۷۰۰ گرم طلا در خوزستان

رئیس دادگستری دزفول گفت: ۲ پرونده مهم با موضوع مطالبه ۷۰۰ گرم طلا به ارزش ۴۶ میلیارد ریال در راستای پویش معنوی به حرمت امام علی (ع) می‌بخشم، با تلاش شعبه چهار شورای حل اختلاف این شهرستان به صلح و سازش ختم کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، مصطفی آباد روز دوشنبه با اشاره به اهمیت مالی و حقوقی این ۲ پرونده بیان کرد: اعضای شورای حل اختلاف شعبه چهارم دزفول موفق شدند پس از برگزاری نشست‌های مختلف، این پرونده‌ها را به صورت مسالمت‌آمیز به صلح و سازش ختم کنند.

وی ادامه داد: تلاش برای صلح و سازش در این پرونده نشان‌دهنده ظرفیت بالای شورای حل اختلاف در ایجاد تفاهم میان طرفین دعوا و کمک به کاهش تنش‌ها و مشکلات قضایی است.

رئیس دادگستری دزفول تاکید کرد: استفاده از پویش‌های معنوی و بهره گیری از ارزش‌های اخلاقی همچون آموزه‌های دینی می‌تواند کمک بسیار زیادی در روند رسیدگی و حل و فصل اختلافات و ایجاد آرامش در جامعه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، اوایل اسفندماه جاری نیز اختلاف ۳۰ ساله ۲ طایفه حاجیوند تیره خواجه دستگردی از دزفول و ایرانشاهی از استان لرستان که طی این سال‌ها به قتل ۲ نفر نیز منجر شده بود، با حضور سران و بزرگان این ۲ طایفه و مسوولان قضایی و شهری دزفول و لرستان طی آیینی به صلح و سازش ختم شد.

مجتمع دادگاه‌های صلح دادگستری شهرستان دزفول اول آبان ماه امسال طی آیینی با حضور رییس کل دادگستری خوزستان راه اندازی شد. تسریع در رسیدگی‌ها، صلح و سازش، کاهش هزینه‌ها و اصلاح ذات البین با کمک شورا‌های حل اختلاف از جمله اهداف ایجاد دادگاه‌های صلح است.

یکهزار و ۴۷۲ نفر صلح یار در استان خوزستان به دستگاه قضا برای حل و فصل پرونده‌های قضایی کمک می‌کنند که در بخش‌های مختلفی از جمله اصناف، آموزش و پرورش و یا ادارات فعال هستند.

۱۴ شعبه تخصصی حل اختلاف از جمله آنها می‌توان به شعب تخصصی کشاورزی، زندان‌ها، اصناف، اوقاف و یا خانه مطبوعات در استان خوزستان فعال است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار