کد خبر:۱۲۴۶۴۱۰

خشم شهرک‌نشینان صهیونیستی از ناکارآمدی دفاعی؛ از کدام پیروزی صحبت می‌کنید؟

حملات موشکی از نوار غزه به سمت شهرک‌های صهیونیستی، موجی از خشم و نارضایتی را در میان شهرک‌نشینان برانگیخته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ رسانه‌های صهیونیستی از موجی گسترده از خشم در میان شهرک‌نشینان خبر می‌دهند؛ این خشم پس از ازسرگیری حملات موشکی از نوار غزه در شامگاه یکشنبه شدت گرفت. طی این حملات، حدود ۱۰ موشک به سمت شهرهای اسدود، عسقلان و غان یفنی شلیک شد که تنها نیمی از آن‌ها توسط سامانه دفاعی رژیم صهیونیستی رهگیری شد.
نیتسان شاپیرا، خبرنگار شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، این خبر را اعلام کرد.

شکایت شهرک‌نشینان از حملات مداوم

یکی از شهرک‌نشینان به نام اوری که در عسقلان ساکن است، با ابراز نارضایتی گفت:«یک سال و نیم از جنگ در نوار غزه گذشته و همچنان موشک‌ها به شهر شلیک می‌شوند. این وضعیت طبیعی نیست، ما همچنان زیر حملات هستیم. یک سال و نیم است که به سوی پناهگاه می‌دویم. درباره کدام پیروزی صحبت می‌کنند؟!»

رافی، یکی دیگر از شهرک‌نشینان عسقلان، نیز گفت:«آژیر خطر به صدا درآمد و مانند همیشه به سمت پناهگاه دویدیم. قبل از اینکه در را ببندیم، انفجار نزدیکمان رخ داد. اینکه زنده ماندیم واقعاً یک معجزه بود.»

حماس: پاسخ به کشتار غیرنظامیان فلسطینی

روز گذشته، گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس، اعلام کرد که در پاسخ به کشتار غیرنظامیان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی، اسدود اشغالی را با رگباری از موشک‌ها هدف قرار داده است.

رسانه‌های صهیونیستی تأیید کردند که در این حملات، ۳ نفر در عسقلان زخمی شده‌اند و خساراتی به خودروها وارد شده است. ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که از ۱۰ موشک شلیک‌شده از غزه، ۵ موشک را رهگیری کرده است.

اعتراض به ناکارآمدی سامانه‌های دفاعی

با افزایش نارضایتی‌ها در میان شهرک‌نشینان، بسیاری از آنان از ناکارآمدی سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های حماس انتقاد کردند. این اعتراضات به ویژه پس از افزایش تعداد حملات موشکی شدت گرفته است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار