آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۰۱۹

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب: حضور دو اسرائیلی در سفر با معاون پارلمانی پزشکیان باید بررسی شود

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با استناد به برخی رسانه ها، مبنی بر حضور دو اسرائیلی در سفر شهرام‌ دبیری به قطب جنوب، خواستار ورود نهادهای امنیتی به این موضوع شد.
دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب: حضور دو اسرائیلی در سفر با معاون پارلمانی پزشکیان باید بررسی شود

به گزارش خبرنگار سیاسی دانشجو، "حبیب الله بور بور"، دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در اولین جلسه عمومی سالِ جدید، که روز دوشنبه (۱۸ فروردین ماه) برگزار شد، برنامه‌های سال جدید این تَشّکُل سیاسی را در ۸ بند خلاصه کرد، که یکی از این محور‌ها تحقق "شعار محوری سال ۱۴۰۴ جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی همسو با منویات و شعار سال رهبر معظم انقلاب بود.

وی گفت: «بهبود معیشت، تقویت سرمایه گذاری برای تولید، تقویت جمهوریت، کمک به تحقق عدالت و مقاومت عزتمندانه» باید مشخص و حمایت شود.

«بور بور، که رئیس اصولگریان خانه احزاب کشور را نیز برعهده دارد، گزارش جامعی از جلسه خانه احزاب را تشریح کرد و مقرر نمود، افراد علاقمند به گذراندن دوره مباحث سیاسی در دانشگاه‌های خورازمی و علامه طباطبایی می‌توانند آمادگی خود را اعلام کنند و اسامی آنها نیز در اختیار وی قرار گیرد.»

بخش دیگرِ مبحث دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، سفر پرحاشیه "شهرام دبیری"، معاون پارلمانی و عزل وی توسط رئیس جمهور بود. بور بور ضمن قدردانی از تلاش رئیس جمهور در تحقق عدالت و ساده زیستی مسئولان، خواستار پیگیری حضور دو شهروند صهیونیستی در کشتی «پلانسیوس» به مقصد قطب جنوب شد.

وی افزود: با توجه به اینکه در سفر خارجی معاونت پارلمانی حضور دو نفر اسرائیلی مشهود بود، ضروری است نهاد‌های امنیتی پیگیر این موضوع باشند که آیا آنها با معاونت ریاست جمهوری ارتباطی داشته‌اند یا خیر. اولویت رسیدگی به چنین مسئله‌ای، از واجبات امنیتی کشور محسوب می‌شود.

گفتنی است: برخی از رسانه‌ها ازجمله تابناک، صابرین نیوز و کاربران فضای مجازی از حضور دو شهروند اسرائیلی در کشتی حامل خانواده معاون پارلمانی رئیس جمهور به قاره قطب جنوب خبردادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار