آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۱۷۳

چین با معرفی استاندارد GPMI به رقابت HDMI رفت!

چین استاندارد جدیدی به نام GPMI معرفی کرده که به‌عنوان رقیب قدرتمند HDMI و DisplayPort با پهنای باند 192 گیگابیت‌برثانیه‌ای و توان 480 وات عرضه می‌شود. این استاندارد از USB-C نیز پشتیبانی می‌کند و برای انتقال ویدیو 8K، داده‌های شبکه و تأمین توان در نظر گرفته شده است.
چین با معرفی  استاندارد GPMI به رقابت HDMI رفت!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، 

طبق گزارش «Techspot»، چین به‌تازگی استاندارد جدید GPMI را معرفی کرده که می‌تواند ۱۹۲ گیگابیت‌برثانیه پهنای باند ارائه دهد. این استاندارد با کانکتور‌های Type-C و Type-B عرضه می‌شود که هرکدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. نوع C با USB Type-C موجود سازگار است و پهنای باند ۹۶ گیگابیتی و توان ۲۴۰ واتی ارائه می‌دهد، درحالی‌که نوع B از کانکتور اختصاصی استفاده می‌کند و توان ۴۸۰ واتی و پهنای باند ۱۹۲ گیگابیتی فراهم می‌آورد.

GPMI قابلیت اتصال چند دستگاه را از طریق ارتباط ریموت فراهم می‌کند همچنین با HDMI-CEC سازگار است. این استاندارد می‌تواند جایگزین مناسبی برای HDMI و DisplayPort در کاربرد‌هایی همچون سرگرمی خانگی، اتومبیل و صنایع مختلف باشد.

مزایای GPMI نسبت به HDMI و DisplayPort

GPMI با قابلیت‌های جدید خود، ازجمله انتقال ویدیو با کیفیت ۸K و توان ۴۸۰ وات، می‌تواند جایگزین مناسبی برای فناوری‌های فعلی مانند HDMI و DisplayPort باشد. همچنین این استاندارد جدید امکان اتصال زنجیره‌ای چند دستگاه را فراهم می‌کند و از ویژگی‌هایی مانند کنترل دوسویه و بیدار شدن سریع نیز پشتیبانی می‌کند.

درنهایت، استاندارد GPMI که گروهی از شرکت‌های چینی معرفی کرده، می‌تواند تحولی در دنیای ارتباطات و انتقال داده‌های ویدیویی و توان باشد. این فناوری نوآورانه می‌تواند در آینده برای کاربرد‌های مختلفی در صنایع سرگرمی خانگی، خودروسازی و حتی صنعت استفاده شود و راه را برای نسل جدیدی از دستگاه‌ها و اتصالات باز کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار