آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۳۲۶

اروپا: از تمام ابزار‌ها علیه تعرفه‌های آمریکا استفاده می‌کنیم

کمیسر تجارت اتحادیه اروپا گفت: اروپا آماده است برای محافظت از بازار خود در برابر تعرفه‌های ترامپ از تمام ابزار‌ها استفاده کند.
اروپا: از تمام ابزار‌ها علیه تعرفه‌های آمریکا استفاده می‌کنیم

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، ماروش شفچوویچ، کمیسر تجارت اتحادیه اروپا، اعلام کرد که اگر مذاکرات با آمریکا با شکست مواجه شود، این اتحادیه آماده است برای محافظت از بازار خود در برابر تأثیر تعرفه‌های جدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از «تمام ابزارها» استفاده کند.

ترامپ هفته گذشته اعلام کرد واشنگتن تعرفه‌هایی بین ۱۰ تا ۵۰ درصد برای واردات از کشور‌هایی که به اقدامات تجاری ناعادلانه متهم هستند، اعمال خواهد کرد. اتحادیه اروپا از روز چهارشنبه مشمول یک تعرفه ۲۰ درصدی فراگیر خواهد شد.

شفچوویچ روز دوشنبه در یک نشست خبری گفت رابطه تجاری با بزرگ‌ترین شریک اتحادیه اروپا «در وضعیت دشواری» قرار دارد. وی تأکید کرد که بروکسل همچنان آماده گفت‌و‌گو است، اما «تا ابد منتظر نخواهد ماند.»

شفچوویچ هشدار داد تعرفه‌های جدید بخش قابل‌توجهی از صادرات اتحادیه اروپا را تحت تأثیر قرار خواهد داد و اشاره کرد که حدود ۳۸۰ میلیارد یورو (۴۱۰ میلیارد دلار) کالا معادل حدود ۷۰ درصد از کل صادرات این اتحادیه به آمریکا اکنون با تعرفه‌هایی برابر یا بیشتر از ۲۰ درصد مواجه هستند.

این مقام اروپایی افزود که عوارض گمرکی اضافی از ۸۰ میلیارد یورو فراتر خواهد رفت، در حالی که واشنگتن در حال حاضر تنها ۷ میلیارد یورو از این محل دریافت می‌کند.

شفچوویچ گفت: ما آماده‌ایم از تمام ابزار‌های موجود در زرادخانه دفاع تجاری خود برای محافظت از بازار واحد اتحادیه اروپا، تولیدکنندگان اروپایی و مصرف‌کنندگان اروپایی استفاده کنیم.

وی همچنین اشاره کرد که اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، پیشنهادی مبنی بر توافق «صفر در برابر صفر» در خصوص خودرو‌ها و کالا‌های صنعتی برای کاهش تنش‌ها ارائه کرده است.

به گفته شفچوویچ، این کمیسیون یک «فهرست قوی از اقدامات متقابل» تهیه کرده که در تاریخ ۹ آوریل به رأی گذاشته خواهد شد و در ۱۵ آوریل به‌طور رسمی تصویب می‌شود.

بر اساس این گزارش، نخستین موج تعرفه‌های تلافی‌جویانه در همان روز اجرایی خواهد شد و دور دوم در ۱۵ مه اعمال خواهد شد.

ترامپ تعرفه‌های موسوم به «روز رهایی» خود را گامی برای بازگرداندن تعادل به تجارت جهانی توصیف کرده و دیگر کشور‌ها را به «چپاول» آمریکا از طریق «سیاست‌های مضر» متهم کرده است.

وی اینگونه استدلال می‌کند که مجموع تعرفه‌های گمرکی اتحادیه اروپا برای کالا‌های آمریکایی به ۳۹ درصد می‌رسد و ادعا کرده که شرکت‌های آمریکایی سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار مالیات بر ارزش افزوده در سراسر اروپا پرداخت می‌کنند.

فن در لاین این تعرفه‌ها را «ضربه‌ای بزرگ به اقتصاد جهانی» توصیف کرد. از زمان اعلام این تعرفه‌ها، بازار‌های جهانی سقوط کرده‌اند و این روند روز دوشنبه در بسیاری از بازار‌ها تشدید شد.

ترامپ روز دوشنبه در شبکه اجتماعی خود از این اقدام دفاع کرد و نوشت که این تعرفه‌ها دستاورد‌های اقتصادی قابل‌توجهی داشته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار