آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۸۸۶

پزشکیان: ساخت برج فناوری از برنامه‌های اولویت‌دار دولت است

رئیس جمهور بر ضرورت تشکیل کارگروهی متشکل از اساتید دانشگاه، مدیران موسسه‌های رازی و پاستور و مسئولان وزراتخانه‌های بهداشت و جهادکشاورزی، به منظور هماهنگی، برنامه‌ریزی، طراحی و احداث برج فناوری کشور مطابق مجموعه‌های مشابه پیشرفته و به روز دنیا تاکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴، در جریان سفر به شهرستان کرج، در دیدار با مدیران موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، ساخت یک برج فناوری با کاربری تولید واکسن، بیوتکنولوژی، هوش مصنوعی، نانو تکنولوژی و تحقیقات زیستی را از جمله برنامه‌های اولویت‌دار دولت برای ارتقای جایگاه این موسسه علمی-تحقیقاتی عنوان کرد و افزود: هدف ما ساخت مجموعه‌ای متناسب با چشم‌انداز ترسیم شده از سوی رهبری معظم انقلاب و در حد نام ایران است که باید برای منطقه الگو و الهام‌بخش باشد.

وی بر ضرورت تشکیل کارگروهی متشکل از اساتید دانشگاه، مدیران موسسه‌های رازی و پاستور و مسئولان وزراتخانه‌های بهداشت و درمان و جهادکشاورزی، به منظور هماهنگی، برنامه‌ریزی، طراحی و احداث این برج فناوری مطابق مجموعه‌های مشابه پیشرفته و به روز دنیا تاکید کرد و افزود: با اجرای این پروژه عظیم علمی-فناوری، زمینه برای ادغام دو موسسه رازی و پاستور و تبدیل آن به هاب تحقیقاتی، تولیدی و خدماتی در حوزه پزشکی برای کل کشور و منطقه فراهم خواهد شد.

وی استفاده از ظرفیت نخبگان، به ویژه نخبگان خارج از کشور در احداث و بهره‌برداری از این برج فناوری را مورد تاکید قرار داد و گفت: در صورت موفقیت در اجرای این پروژه خواهیم توانست نخبگان کشور را گردهم آوردیم و با بهره‌گیری از توانمندی آنها برای کشور تولید ثروت کنیم.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «در طراحی و احداث برج فناوری، الگوی مصرف انرژی و تامین نیاز‌های آن از انرژی‌های تجدیدپذیر، حتما باید مورد توجه و اهتمام باشد»، تصریح کرد: قطعا آیندگان ما را بر اساس «عملکردها» قضاوت خواهند کرد و باید تلاش کنیم که بهترین باشیم و بهترین اهداف را برای کشور ترسیم و با قدرت در جهت رسیدن به آنها تلاش کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار