آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۲۸۵

بحران مالی در سازمان ملل؛ اوچا ۲۰ درصد از کارکنان خود را تعدیل می‌کند

آژانس هماهنگی امور انسان‌دوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) اعلام کرده که در واکنش به بحران مالی گسترده،  ۲۰ درصد از نیروی انسانی خود را تعدیل خواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ آژانس هماهنگی امور انسان‌دوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) اعلام کرده که در واکنش به بحران مالی گسترده، ۲۰ درصد از نیروی انسانی خود را تعدیل خواهد کرد و عملیات خود را در ۹ کشور به‌طور کامل یا جزئی متوقف می‌کند. این اقدام بخشی از بازسازی ساختاری گسترده‌ای است که با هدف «افزایش اثربخشی و تمرکز بر اولویت‌ها» انجام می‌شود.

کاهش عملیات در ۹ کشور؛ تمرکز بر مناطق اولویت‌دار

بر اساس یادداشت داخلی تام فلیچر، مدیر اجرایی اوچا، این نهاد با کسری بودجه‌ای ۶۰ میلیون دلاری برای سال ۲۰۲۵ مواجه است. کشورهایی که بیشترین تأثیر را از این تصمیم خواهند گرفت عبارت‌اند از:
کامرون، کلمبیا، اریتره، عراق، لیبی، نیجریه، پاکستان، ترکیه و زیمبابوه.

فلیچر این تصمیم را «دردناک اما ضروری» توصیف کرده و گفته است: «برای حفظ تأثیرگذاری، باید به‌سوی مدلی چابک‌تر و هدفمندتر حرکت کنیم.»

اخراج ۵۰۰ نیروی انسانی؛ بازسازی در بیش از ۶۰ کشور

شبکه CNN گزارش داده که در چارچوب این تصمیم، حدود ۵۰۰ نفر از ۲۶۰۰ کارمند اوچا اخراج خواهند شد. این تعدیل نیرو، بخشی از بازسازی عملیات بشردوستانه سازمان ملل در بیش از ۶۰ کشور است.

این اقدامات پس از دوره‌ای از سیاست‌های ریاضتی درون‌سازمانی صورت گرفته که شامل توقف استخدام، محدودیت سفرهای کاری و صرفه‌جویی ۳.۷ میلیون دلاری بوده است.

رئیس دفتر اوچا هشدار داده: «ما اکنون با موجی بی‌سابقه از کاهش بودجه روبه‌رو هستیم، نه به دلیل کاهش نیازها، بلکه به‌خاطر بحران مالی جهانی که جامعه بشردوستانه را در فشار قرار داده است.»

رویکردی تازه؛ «سبک‌تر، سریع‌تر، مؤثرتر»

مدل جدید اوچا با شعار "Light, Fast, Effective" بر سه اصل کلیدی متمرکز خواهد بود:

  1. پاسخ‌گویی سریع‌تر به بحران‌های انسانی

  2. بازسازی ساختاری در سازوکارهای امداد جهانی

  3. تقویت رهبری عملیاتی در مواجهه با بلایا

این تحول در چارچوب طرح «بازتنظیم کار بشردوستانه» در فوریه ۲۰۲۵ توسط کمیته دائمی بین‌نهادی سازمان ملل متحد تصویب شده و هدف آن، مدرن‌سازی ساختار کمک‌های انسان‌دوستانه در سطح جهانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار