
حماس: نتانیاهو عامل تداوم جنگ و رنج اسیران اسرائیلی است
حماس در بیانیهای اعلام کرد: هر روز تأخیر در توقف جنگ، به معنای کشتار بیشتر غیرنظامیان بیدفاع فلسطینی و سرنوشتی نامعلوم برای اسرای دشمن است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری شهاب، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیهای اعلام کرد: افزایش صداهای معترض در داخل رژیم اشغالگر برای توقف جنگ و آزادی اسرا، گواه روشنی بر مسئولیت شخص بنیامین نتانیاهو در تداوم جنگ و رنج و محنت اسیران صهیونیست و مردم فلسطین است.
این جنبش در بیانیهای اعلام کرد که خون کودکان غزه و اسرای رژیم اشغالگر، قربانی جاهطلبیهای نتانیاهو برای ماندن در قدرت و فرار از محاکمه است.
این بیانیه میافزاید: معادله روشن است؛ آزادی اسرا در برابر توقف جنگ؛ جهانیان این معادله را پذیرفتهاند، اما نتانیاهو آن را رد میکند.
حماس بیان کرد: هر روز تأخیر، به معنای کشتار بیشتر غیرنظامیان بیدفاع فلسطینی و سرنوشتی نامعلوم برای اسرای دشمن است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.