آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۸۵۶

دریادار سیاری: ایثار امثال شهید صیاد نگذاشت ایران به ایرانستان تبدیل شود

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی گفت: اگر نبود ایثار امثال شهید صیاد، ایران به همان ایرانستانی تبدیل می‌شد که برخی به دنبال آن بودند، نه فقط هم شهید صیاد بلکه همه مردمی که عاشق ایران بودند، نگذاشتند دشمنان به اهداف خود برسند.
دریادار سیاری: ایثار امثال شهید صیاد نگذاشت ایران به ایرانستان تبدیل شود

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار حبیب الله سیاری روز سه شنبه در مراسم تجلیل از عوامل فیلم «صیاد» که در سازمان عقیدتی سیاسی این نیرو برگزار شد، با اشاره به لزوم انتقال تجربیات و ارزش‌های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی به آیندگان، گفت: ارزش‌های زمان انقلاب و دفاع مقدس و نشان دادن زحمات رزمندگان و همه آنانی که تلاش و ایثار کردند تا انقلاب و ایران بماند، باید به نسل آینده منتقل شود. این مملکت فراز و نشیب‌های بسیاری را از ۲۲ بهمن ۵۷ پشت سر گذاشته است.

وی افزود: همه باید بدانند و ببینند که در سال ۵۸ در این مملکت چه خبر بود و تجزیه طلبی تا کجا پیش رفته بود. اگر نبود ایثار امثال شهید صیاد، ایران به همان ایرانستانی تبدیل می‌شد که برخی به دنبال آن بودند، نه فقط هم شهید صیاد بلکه همه مردمی که عاشق ایران بودند، نگذاشتند دشمنان به اهداف خود برسند. ۵۸ ساده نگذشت، از اوایل سال ۵۸ تا نیمه اول سال ۵۹، حدود ۲۰ ماه، اصلا ساده نگذشت. باید ارزش‌های حاکم در آن زمان و تلاش‌ها و ایثار همه آن افراد را به نسل فعلی و آینده منتقل کرد.

رئیس ستاد ارتش با یادآوری همکاری و همسویی بلوک شرق و غرب در دوران دفاع مقدس با رژیم بعث عراق، گفت: ببینید، ما در دفاع مقدس از ۲۷ کشور اسیر داشتیم. این یعنی حداقل ۲۷ کشوربا ما می‌جنگیدند. بلوک‌های شرق و غرب هم در آن زمان با همه تناقض‌های خود، به صدام کمک می‌کردند. ما مقابل اینها می‌جنگیدیم. ما جوان دادیم، خون دادیم، تا این انقلاب بماند.

دریادار سیاری یادآور شد: هدف اصلی دشمن هم در آن زمان، به زانو در آوردن انقلاب بود و پس از آن، به دنبال اهدافی، چون خوزستان و اروند رود و شمال خلیج فارس بود. با همه تحریم‌ها و مشکلات و کمبودها، فراوان ایثارگری و تلاش صورت گرفت تا ایران و انقلاب بمانند.

وی با بیان اینکه «تصور نکنید تحریم برای امروز است، تحریم از ۶ ماه قبل از ۲۲ بهمن ۵۷، علیه ایران اعمال شد»، گفت: گلوله توپ در زمان جنگ تمام شد، یعنی درست در شرایطی که ما زیر رگبار و بمباران دشمن بودیم، گلوله توپ جیره بندی شده بود و به هر توپخانه، تعداد مشخصی گلوله توپ داده می‌شد. موشک‌های مهمی، چون موشک تاد تمام شد. همه اینها هم به دلیل وابستگی‌ای بود که برای کشور در این امور حیاتی ایجاد کرده بودند. بدون ایثار، با این همه کمبود، چطور امکان موفقیت در دفاع مقدس وجود داشت؟

معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: ببینید در ثامن الائمه و بیت المقدس چه گذشت، این موفقیت‌ها، غیر از معجزه بود؟ می‌دانید ۲۶ روز مقاومت در آن شرایط، آن هم در خوزستان چطور گذشت؟ لجستنیک مورد نیاز آنان، از آب و غذا گرفته تا بنزین چطور تامین شد؟ اگر نبود ایثار و از خودگذشتگی، قطعا چنین پیروزی‌هایی رخ نمی‌داد.

دریادار سیاری بار دیگر با تاکید بر لزوم انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل فعلی و آینده، یادآور شد: ما برای ۱۰۰ یا ۲۰۰ سال آینده، مطلب از دفاع مقدس برای انتقال به نسل فعلی و آینده از ایثار‌های آن زمان داریم. یکی از مهم‌ترین راه‌های انتقال این ارزش‌ها هم، موضوع هنر است و اثرگذارترین راه در عرصه هنر هم، تهیه فیلم و سریال است. البته ما در این مسیر گام‌های خوبی برداشته‌ایم. سال گذشته فیلم آسمان غرب را داشتیم. الان هم فیلم‌هایی، چون شهید فلاحی و صیاد ۲ را در دست تهیه داریم.

وی با بیان اینکه «موضوعات فراوانی برای تهیه فیلم وجود دارد»، گفت: ما عملیاتی داشتیم برای آزادسازی کشتی تجاری ایران از دست دزدان دریایی به نام عملیات رعد که در زیر مدار ۱۰ درجه، یعنی ۲۴۰۰ کیلومتری جنوب چابهار، ما رفتیم و این کشتی را از چنگ دزدان دریایی نجات دادیم، آن هم بدون هیچ نوع تلفاتی. فقط چند نفر از خدمه بنگلادشی کشتی کشته شده بودند و کاپیتان هم زخمی شده بود. در همین راستا، چند نفری با حضور هنرپیشه‌های مطرح، آمدند پیش ما تا فیلم این عملیات را بسازند، صحبت کردیم ولی بعدا هیچ خبری نشد. روزی من نزد آقای طالب‌زاده رفته بودم، او فیلم کاپیتان فیلیکس را به من نشان داد. آنجا دیدیدم تمام اقداماتی که ما در این عملیات ترتیپ داده بودیم را با جلوه‌های ویژه، تهیه کرده و آن را به نام توانمندی‌های استکبار جهانی به نمایش گذاشته‌اند.

معاون هماهنگ کننده ارتش اظهار کرد: ما تاریخ زیادی برای روایت داریم، از فرمانده تیپ و گردان و گروهان گرفته تا موضوعات دیگر. ما فردی داریم که ۱۹۲ تانک در دوران دفاع مقدس زده است. در نیروی زمینی موضوعات فراوانی برای گفتن وجود دارد، در نیروی هوایی هم همینطور. عملیات اچ۳ یا اقدامات نیروی هوایی در روز آغاز جنگ، یک نمونه از آنهاست. ببینید، فقط پدافند ما در عملیات والفجر۸، ۸۷ هواپیما را منهدم کرده است. نیروی دریایی ما بیش از ۱۰ هزار عملیات اسکورت کشتی ترتیپ داده است. همه اینها امکان روایت و انتقال به نسل فعلی و آینده را دارد.

دریادار سیاری تصریح کرد: اینها نمونه‌هایی است از انبوه موضوعاتی که باید به نسل فعلی و آینده منتقل شود. فیلم صیاد، شروع خوبی برای این موضوع و برای روایت زندگی شهید صیاد شیرازی است. البته این فیلم بخش کوتاهی از زندگی او و تا عملیات طریق القدس را روایت می‌کند. شما ببینید بعد از طریق القدس چه اتفاقاتی رخ داد. در فتح المبین چه شد، در مرصاد چه شد، در والفجر۸ چه شد. فقط در این عملیات ۹۰۰ لوله توپ نیروی زمینی ارتش فعال بوده است. شهید صیاد بعد از جنگ هم اقدامات بسیاری داشت. باید گفته شود که پس از جنگ و در زمان آغاز یاوه گویی‌ها درباره جزایر ایرانی، وجود شهید صیاد چه ابهتی به ایجاد کرده بود. کیفیت فیلم‌ها در این زمینه هم می‌تواند بهتر و بهتر باشد و ما امیدواریم فیلم صیاد، شروعی باشد برای طی این مسیر.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار