آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۲۱۴

السودانی: حشد الشعبی بخشی از دستگاه امنیتی عراق است

نخست وزیر عراق اعلام کرد الحشد الشعبی بخش اساسی از نظام امنیتی عراق است.
السودانی: حشد الشعبی بخشی از دستگاه امنیتی عراق است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق گفت: الحشد الشعبی بخش اساسی از نظام امنیتی عراق و زیر نظر فرمانده کل نیرو‌های مسلح است. تمام عملیات‌های امنیتی در عراق توسط نیرو‌های امنیتی انجام می‌شود. وضعیت امنیتی عراق در بهترین وضعیت است.

وی گفت: ائتلاف بین‌المللی در چارچوب مشاوره در عراق است. اکنون زمان تنظیم روابط با ائتلاف بین‌المللی رسیده است. تنها مشاوران آمریکایی در عراق هستند. روابط با واشنگتن استراتژیک است و ما به دنبال توسعه آن هستیم. نباید صلح داخلی را در معرض تهدید قرار داد. ما عراق را از نزاع‌های منطقه دور نگه داشتیم.

السودانی گفت: عراق به اصلاحات جسورانه و فراگیر نیاز دارد. ارزش واقعی هرگونه اصلاحاتی در توجه به اقشار فقیر جامعه و نجات آنها است.

طبق گزارش صابرین نیوز، وی گفت: غیرقابل قبول است که رقابت سیاسی به استفاده از افترا و کتمان واقعیت‌های عملکرد دولت تبدیل شود. ارائه خدمات و تأمین معیشت مردم هرگز یک پرونده سیاسی یا انتخاباتی نخواهد بود.

‌‏وی تأکید کرد: عراق مواضع ثابت و اصولی خود را به ویژه درباره مسئله فلسطین حفظ کرد. عراق آماده است تا شریک مورداعتماد و عامل فعالی در ثبات منطقه‌ای باشد.

السودانی گفت: دولت قدرتمند دولتی است که به قانون اساسی احترام بگذارد و مسائل کشور را در اولویت قرار دهد. من در انتخابات آتی نامزد خواهم شد. انتخابات فرصتی برای حمایت از طرح اصلاحات در عراق است.

وی گفت: ما تمام تلاش‌ها را برای ثبات در سوریه به کار می‌گیریم. من از ابومحمد الجولانی (سرکرده تحریرالشام) برای حضور در نشست سران عربی در بغداد دعوت کردم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار